Vesterbro

Lykketræning

3 Mandage med start 22. januar

}

Klokken 19.20

Find lyset i Vintermørket! Senses starter LYKKETRÆNING i januar.

Januar er for mange årets mest upopulære måned.  Mørk, lang og kold – det føles som om, alting går i stå, og der er uendelig langt til det lyse forår.

Derfor tilbyder vi LYKKETRÆNING – en ny form for træning skabt til at få energien op, så de positive følelser fylder mere i dit liv. 

Lykketræning er en blanding af fysiske, mentale og meditative øvelser, der løfter humøret og giver dig mere overskud og glæde.

Vi har selv stor indflydelse på vores lykkeniveau. Vores oplevelse af positive følelser spænder fra ro, velvære, glæde og inspiration, til begejstring, fryd, jubel og eufori. Disse følelser kan du fremme gennem fysiske øvelser, der sætter gang i lykkehormoner som endorfiner og oxytocin. Og vi kan højne lykkefølelserne gennem meditationer, mentale og praktiske øvelser, der forbinder dig med din indre styrke eller blotlægger blokeringer i dit liv, der står i vejen for glæden.

Den fysiske del af lykketræning er vigtig, for her lærer vi at ændre vores energi, så vi får velvære i kroppen og klarhed i sindet. Gennem yoga, fitness, musik, dans og stemmetræning har kroppen et væld af energiressourcer, vi kan lære at bruge.

Lykke kan trænes og holdes ved lige. Vi træner lykken på den korte og den lange bane. Hvordan løfter du humøret her og nu, og hvordan holder du fokus på de langsigtede mål, der former det liv, du ønsker?

Lykketræning er bygget op over 3 klasser, der hver har et tema, som er centralt i lykkeforskning. Overskrifterne er: 

  • Udrensning, 
  • Dit forhold til dig selv, 
  • Kreativitet.

Du kan selv vælge, om du vil følge alle klasser, eller om du vil hoppe af og på, da hver klasse er en helhed i sig selv.

Kom og lær nogle nye gode lykkevaner! Vi glæder os til at se dig og få energien op i januarmørket.

Undervisere: Susan Søgaard og Tine Frellesen

Susan Søgaard er yogainstruktør og indehaver af Senses. Tine Frellesen er forfatter til bogen Sommer hele året – sådan holder du energien oppe om vinteren.

Du kan komme til klasserne med dit almindelige medlemskab hos Senses. Er du ikke medlem, koster det 125,- pr. gang. Melder du ikke afbud til en booket klasse, koster det 125,- i gebyr. Du kan senest afmelde dagen før.

Pris kr. 125,- | Medlemmer 1 klip

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

* obligatorisk at udfylde

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.