Vi har fået tre nye studier

af | 26. okt 2017

Vores skønne oase på Vesterbro har grebet muligheden for at ekspandere, og vi har åbnet Senses-studier på Frederiksberg, i Brønshøj samt Bagsværd. Du kan nu booke dine klasser i de forskellige studier via holdplanerne.

Med de nye studier kommer der flere hold, mere yoga og nye koncepter. Og mulighed for at træne i hele 4 studier med ét medlemskab: På Frederiksberg og Vesterbro og i Brønshøj og Bagsværd.

Med dit medlemskab hos Senses får du meget mere yoga. Du får hot yoga i to studier (på Vesterbro og i Brønshøj), du får adgang til løbehold på løbebånd, og du får adgang til vores helt nye koncept hot barre (i Brønshøj). Du får endnu flere reformer-klasser både dag og aften og masser af barre-klasser.

Senses Frederiksberg er helt nyrenoveret med nyt toilet og reception og en yoga- og barre-sal – klar til masser af yoga og barre både dag og aften.

Senses Brønshøj har fået meget mere yoga på holdplanen både dag og aften, og som noget helt nyt kan du træne hot yoga og vores helt nye koncept hot barre her.

Senses Bagsværd har fået meget mere yoga på holdplanen både dag og aften, og så kommer der flere Senses barre-klasser på skemaet.

Vi glæder os til at se dig i de nye studier!

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

* obligatorisk at udfylde

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.