Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet.

Vi glæder os til at holde dig opdateret!

* obligatorisk at udfylde
Andre nyhedsbreve fra Senses

Nyt fra Senses & kommende events

Senses 21 dages challenge

Har du mod på at prøve en anderledes december? En december, hvor du i de første 21 dage comitter dig til at træne, dyrke yoga eller gå i sauna en gang om dagen for at skabe gode, sunde rutiner i en tid, hvor din sundhed ellers udfordres?
Så kom med på Senses’ 21 dages challenge.

læs mere

Infomøde

Overvejer du, om Senses’ 100 timers yogalærergrunduddannelse er noget for dig, så kom med til vores infomøde. Her kan du møde underviserne, høre om uddannelsens opbygning og stille dine spørgsmål.

læs mere

Vi har hele tre nye studier på vej

Vores skønne oase på Vesterbro har grebet muligheden for at ekspandere, og vi arbejder på at få hele tre studier klar til dig. Vi åbner på Frederiksberg, i Brønshøj samt i Bagsværd.

læs mere

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.