I Senses møder du yogaen i centrum

Senses er et eksklusivt yogastudie, der danner rammen om en positiv og personlig træningsoplevelse. Dette betyder, at vi er i konstant udvikling for at innovere konceptet og stille krav til kvalitet i undervisningen. Desuden tilbyder vi en høj grad af komfort i smagfuldt indrettede lokaler. Vi tror på, at det er dybt motiverende, at du føler dig velkommen og tilpas i dit træningsmiljø.

I Senses er yogaen i centrum. Den er grundstenen i vores tilgang til kroppen. Herudover har vi sammensat et udvalg af styrke- og konditionstræning, da det er vigtigt for os, at medlemmerne har mulighed for variation og fleksibilitet i træningen. Vi tilbyder således en bred vifte af yogaformer samt træningskoncepter som Senses Barre, Senses Cardio Core, Senses Sauna og Senses Reformer.

 

Træningskoncepter med inspiration fra New York

Med inspiration fra de store yogastudier i New York tilbyder vi som det første center i Danmark den populære barretræning. Det er en feminin og funktionel træning, der kombinerer ballettens barreøvelser med pilates og yoga. Træningen er effektiv. Den sikrer lange, slanke muskler og giver mulighed for en hurtig forvandling af din kropsform og styrke.

Vi byder også på Senses Cardio Core, som er holdtræning på løbebånd med instruktør. Her arbejder vi med intervaltræning og optimerer din løbeform, samtidig med at vi laver funktionelle øvelser, så kroppen får mest muligt ud af anstrengelserne.

Det nyeste skud på stammen er vores Senses reformer. Reformertræning kan forme din krop med en effektivitet, som traditionelle øvelser eller maskiner/udstyr ikke kan hamle op med.

 

Et dynamisk rum for individuel træning og udvikling

Senses er mere end et træningscenter. Vi vil også gerne bidrage positivt til dit liv på andre planer. Derfor har vi løbende events og workshops, der kan inspirere dig til at skabe en sund krop og forme det liv, du helst vil leve. Senses er et rum for indviduel træning, fordybelse og søgen mod indre ro. Alt sammen i et udadvendt og levende studie midt i storbyen.

Holdplanen sammensættes efter medlemmernes behov og fastlægges således for to uger ad gangen – du kan altid se det aktuelle udbud af klasser i holdplanen her på senses.dk og i vores app.

 

Vi glæder os til at tage imod dig.

Namasté.

Nyt fra Senses & kommende events

Gravid-pilates

At lave gravid-pilates er både godt for dig og din voksende baby. Alt imens din krop forandrer sig, og din baby vokser, kan du på forløbet opbygge en stærk og smidig krop. 6 onsdage med start den 25. oktober.

læs mere

Gravidyogaforløb

Gravidyoga er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv og din voksende baby. Nyt forløb starter 28. august

læs mere

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

* obligatorisk at udfylde

 senseshvidblomst

Skab variation i din træning

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har fire centre på Vesterbro, Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til  i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1.sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværddal 13, 1.sal
2880 Brønshøj

E-mail: 2880@senses.dk