Catherine Kjerulf

Catherine underviser Hot Yoga og afholder workshops og events.

Hvad er din motivation for at undervise? Personlig og spirituel udvikling har altid haft min helt særlig interesse. Derfor er det et privilegium for mig at undervise yoga og meditation. For mig handler det om at skabe velvære, indre ro og bevidsthed.

Hvilken vej er du gået som underviser? Hovedparten af min uddannelse er forløbet over 10 år hos en anerkendt Indisk yogamester. Jeg har gennemgået en 800 timers yogauddannelse, og jeg er uddannet åndedrætsinstruktør. Jeg har siden videreuddannet mig indenfor coaching, positiv psykologi og mindfulness. Jeg har undervist yoga siden 2002 og har haft fornøjelsen af at assistere, undervise og vejlede hundredvis af mennesker.
Gennem en lang årrække har jeg rejst og opholdt mig i udlandet og undervist adskillige kurser, workshops og forløb indenfor yoga, åndedrætsteknikker og meditation i mere end 15 forskellige lande.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? I min undervisning lægger jeg vægt på, at skabe rammerne for, at du som deltager kan finde dig til rette i yogaens verden på din helt egen måde. Jeg vægter rummelighed og tid til fordybelse højt.

N

Hot yoga

N

Yoga events og forløb

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail (generel): senses@senses.dk
E-mail (medlemskab): reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelser på mail vedr. dit medlemskab rettes til reception@senses.dk.