Elisabeth Rose Melchiorsen

Hvad er din motivation for at undervise?

At skabe den samme ro, glæde og det mentale overskud, som jeg selv oplever ved at dyrke yoga, hos mine elever. Det er enormt givende at se og mærke hvordan yogaen har positiv indflydelse på både det fysiske og mentale aspekt hos eleven.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Min undervisnings fokuspunkt er, at eleven får lov til at mærke præcis hvordan krop og sind har det i nuet og at være med det, der er. At der er et sammenspil mellem åndedrættet og yogastillingerne, så der opnås en indre ro og balance – både på de stille yogaklasser og de mere intense, udfordrende klasser.

Hvad ønsker du at eleverne skal tage med sig?

Jeg ønsker, at eleven har oplevet en positiv kontakt med egen krop og sind på min klasse, og at elevens motivation og glæde i egen yogapraksis styrkes. Hvis eleven har følt et hvilerum, plads til fordybelse og et smil på læben efter klassen.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Atmosfæren i Senses er helt unik, og man føler sig altid velkommen og i trygge hænder, så snart man træder ind af døren. Det er både grundet det enormt søde og kompetente personale, men bestemt også de skønne og glade medlemmer, som bidrager til en god stemning.
N

Mindfulness og yoga

N

Urban yoga

N

Urban zen

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro, på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.