Grith Wettendorff Schumann

Hvad er din motivation for at undervise?

Min yogapraksis giver og har givet mig utrolig meget. især da jeg var igennem en svær tid i mit liv. Jeg er stadig på opdagelse på min yogarejse – en rejse som måske aldrig slutter. Kan jeg støtte andre på deres yogarejse, så de måske kan få lige så meget ud af yogaen, som jeg har fået, vil det være det hele værd.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg vil rigtig gerne, vi får tid til både at nørde stillingerne, men også blive udfordret på power.

Hvad ønsker du at elverne skal tage med sig?

Fra min tid i underholdningsbranchen og optræden kunne jeg godt tænke mig at bruge musikken til at give en oplevelse, men med plads til det spirituelle i yogaen  – og selvfølgelig skal vi have tid til at nørde.

HVad kan du særligt godt lide ved Senses?

Jeg er kommet i Senses som elev i mange år og har altid været meget begejstret for det høje niveau lærerne har i det, de laver.

Jeg ELSKER ELSKER Senses’ zen tilgang til den oplevelse, de giver eleverne. Jeg kan have løbet rundt til møder hele dagen og kommer ned til min yoga med nærmest øjne som tekopper, og så bliver mødt med små quotes på vægge og spejle med opfordring om at stoppe op, mærke og trække vejret.

N

Hot yoga

N

Urban yoga

N

Urban hot yoga

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro, på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.