Helena Højgaard

Hvad er din motivation for at undervise?

At dele og formidle min viden om kroppen er noget jeg virkelig sætter pris på. Jeg synes det er en gave, når elever forstår noget nyt om deres egen krop og går derfra med en aha-oplevelse og en øget kropsbevidsthed. Samtidig sker det også ofte, at jeg får reflekteret over min viden og dermed udviklet mine kompetencer sammen med eleverne.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger stor vægt på, at alle er forskellige og har forskellige kroppe. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig velkomne på klassen og får tilpasset øvelserne efter den enkeltes behov. Jeg er meget optaget af kroppens intelligens og hvordan, man forbinder det koncept i praksis. Ydermere er jeg meget bevidst om at arbejde balanceret, teknisk og koncentreret, så man ikke får skader og føler sig sikker i arbejdet på klassen.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig efter en klasse med dig?

Jeg håber, at kunne give noget god energi, øget kropsbevidsthed, overskud og velbehag med efter klassen.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Hos Senses er der en følelse af, at alle er velkomne – øvet som begynder, og det sætter jeg pris på. Der er mange forskellige spændende klasser at tage af, mange kompetente undervisere, og det udvikler sig hele tiden. Man får en følelse af at blive hængende hele dagen, og det er kun positivt.
N

Reformer

N

Barre

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.