My Nilsson

My er uddannet fra Den Kungliga Svenska Ballet Skolan og som moderne danser fra Statens Scenekunst Skole i 2013. Siden har hun arbejdet som selvstændig kunstner og kompagnidanser. I 2015 fik hun sit certifikat som Pilates Instrukør og underviser på Senses i Barre og Reformer.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? Det vigtigste for mig når jeg træner er at holde balancen mellem at “presse og passe” på min krop. Sikkerhed og bevidsthed omkring kroppen er således noget jeg går meget op i, mens jeg underviser. Jeg interesserer mig meget for detaljer og teknik, og synes “Less is More” ofte er den rette vej frem.

Hvad er din motivation for at undervise? Det mest givende med at undervise er når jeg mærker udviklingen hos mine elever og ser hvor hårdt alle arbejder for at nå deres mål. Det er utroligt inspirerende!

Hvad motiverer dig til selv at holde dig i gang? I mit arbejde som danser har jeg trænet en uendelig række forskellige teknikker. Alt fra Ballet, Pilates, Klein, Alexander teknik, Yoga mfl. Mit interesse for bevægelse er stort og bliver ved med at vokse! Jeg elsker følesen af en stærk og smidig krop, og gerne gennem forskellige slags træning.

N

Reformer

N

Barre

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.