Palle Onsberg Rahbek

Hvad er din motivation for at undervise?
Det motiverer mig, at eleven kan bruge min guiding i sin praksis, og når eleven spørger efter råd eller retning.


Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
I min undervisning er det vigtigt for mig, så vidt muligt, at eleven føler sig set og guidet igennem klassen. Det er derudover også vigtigt for mig, at eleven ikke gør skade på sin krop ved at nå ud i yderpositioner ved at overbelaste led og lemmer. I mine klasser vil jeg næsten altid opfordre til at bruge hjælpemidler som f.eks. yogablokke, hvis eleven f.eks. har stramme haser, eller på anden måde mindre fleksibel. Yogablokken gør det muligt at opnå effekten af den fulde stilling uden at være i den fulde stilling. Jeg prøver på at holde en friskhed over undervisningen. Forstået på den måde at jeg elsker at inkorporere musik i min undervisning. Jeg kan godt lide at kombinere klassisk yogamusik med moderne musik.

Hvad ønsker du at elverne skal tage med sig? 
Noget jeg selv oplever er svært i min egen praksis kan være, at lægge tanker og bekymringer udenfor yogasalen og kun fokusere opmærksomheden inden for min egen måttes fire hjørner. Dog oplever jeg oftest at jeg i løbet af klassen overgiver mig til yogaen og formår at lægge tanker og bekymringer i baggrunden. Det håber jeg også, mine elever vil opleve fra en yogaklasse

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Jeg er vild med atmosfæren i Senses. Personalet er smilende og service-minded, og Senses er altid rent og pænt og ikke mindst hyggelig.
N

Hot yoga

N

Yoga

N

Hatha yoga

N

Urban hot yoga

N

Urban yoga

N

Urban zen

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.