Susanne Sølvsten

Hvad er din motivation for at undervise?

At undervise giver mig masser af energi og glæde. Det er en gave at følge elevernes udvikling både kropsligt og mentalt. Jeg ved fra mit virke som psykoterapeut, hvor meget krop og sind hænger sammen.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

For mig er det vigtigt, at eleverne føler, at de får trænet kroppen effektivt og sikkert igennem uden skader og overbelastninger. Alle skal føle sig velkomne og samtidig opdage, hvor unikke vi er i vores forskellighed. At træne må også meget gerne være sjovt, og der skal være plads til et grin.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig hjem efter en klasse med dig?

Jeg ønsker, at de skal tage hjem fra træning med en dejlig følelse i hele kroppen og et smil på læben og glæde sig til næste gang 🙂

Hvad kan du særligt lide ved Senses?

Jeg elsker stemningen, og at der er kræset for detaljerne. Jeg var solgt efter første gang, og det bedste jeg kan sige til andre er, at de må prøve det selv for at vide, hvad jeg taler om.

N

Reformer

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro, på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.