Tina Quenee

I mine unge dage var jeg elite gymnast og danser og det har været vigtigt for mig at være i topform og kunne præstere. Det kendetegn er også gennemgående i mit arbejdsliv.
Og efter alt for mange år med at slå mig selv oven i hovedet med at skulle bevise og synliggøre resultater, gik jeg for 5 år siden ind til min første yoga time og var solgt.

Jeg kan stadig huske oplevelsen af at komme hjem og at jeg efter timen tænkte ” nåh ja, det er sådan det føles at være mig og at være til stede”.

Fra den dag har yoga været en del af mit liv. Jeg har en 200 timers uddannelse i Yin Yoga fra Sattava Yoga. Min nysgerrighed er vakt og det kommer ikke til at stoppe der!

Hvad er din motivation for at undervise?

For mig handler yoga om umiddelbar livsglæde, nærvær og at mærke at vi har en krop på den gode måde. Min umiddelbare motivation kommer når jeg afslutter timen og ser taknemmeligheden

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg underviser kun i Yin yoga. Jeg prioriterer en åbningsmeditation og en afsluttende afspænding. Derimellem inviterer jeg til blide stræk og indre opmærksomhed, imens jeg har fokus på vejrtrækning og dens potentiale.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig efter en klasse med dig?

Jeg håber at kunne tilbyde en balanceret og blid praksis, og at min guidning fører til at medlemmerne kan mærke nærvær og mærke deres krop på den gode måde.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Lokalerne er rolige og der er en god stemning og så er der plads og ro til fordyblese

 

N

Yin yoga

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro, på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.