Vil du undervise i reformer hos Senses?

af | 19. feb 2018

Kan du lide at være på – og at skabe dejlige træningsoplevelser for andre? Brænder du for kroppen i bevægelse – og at videreformidle denne glæde? Så kan du blive en del af Senses fantastiske underviser team.

 

Vi søger uddannede reformerundervisere – men vi søger også dig, der ønsker at blive uddannet i reformeren. Hvis du er bidt af reformertræning og gerne vil have mulighed for også at supplere din indtægt ved at skabe skønne træningsoplevelser og gøre en stor forskel for andres velvære – så læs endelig videre.

 

I Senses lægger vi vægt på høj kvalitet i undervisningen. Det medfører at vi nøje håndplukker og udvælger de undervisere, som vi ønsker skal være en del af vores team.

 

Hvad skal der til? For at blive reformerunderviser i Senses, skal du have en stærk mellemmenneskelig forståelse og en stor faglig nysgerrighed. Du skal have lyst til at lede en klasse tydeligt med omsorg og blik for hver enkelt deltager, og du skal brænde for at skabe kropslige forandringer for andre. Resten kan vi godt sørge for. Reformeruddannelsen i Senses er modulopbygget på en måde, så den sammensættes efter dine kvalifikationer.

 

Hvad hvis jeg allerede underviser?

Vi tilpasser din eventuelle videreuddannelse hos os efter din nuværende undervisningserfaring, hvis du allerede underviser. Vi har i Senses et stærkt blik for faglig kvalitet, så du vil også som erfaren underviser føle, at du kommer hjem på rette hylde med kontinuerlige muligheder for videreuddannelse.

 

Hvis jeg har sparsom eller ingen erfaring som underviser?

Har du sparsom eller ingen undervisningserfaring og ønsker du at udforske underviserrollen i trygge rammer – kan du indtræde i Senses Rugekasse. Rugekassen er henvendt til dig, som endnu ikke har undervisningserfaring eller som blot ønsker at dygtiggøre dig i trygge rammer. Vi mødes til små intime træningssamlinger, hvor du kan udforske underviserrollen lidt mere, før du eventuel cleares til uddannelsesdelen. Ved rugekasse-samlingen kommer du også et skridt videre i din egen praksis. Vi retter teknik, udvider øvelser og udfordrer dig på anden vis i reformeren.

 

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at blive reformerunderviser i Senses, så skriv til pernille@senses.dk Næste Reformer 1 kursus afvikles med start 7. april og løber 27,28,29 april samt 26 maj 2018. I forlængelse af dette modul kan der videreudbygges på andre undervisningsmoduler internt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

* obligatorisk at udfylde

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro, på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.