100 timers fordybelse i yogaens verden

Er du klar til en intens, spændende og udfordrende fordybelsesrejse ind i yogaens verden, så er Senses yogalæreruddannelse måske noget for dig. Kom med på forårsuddannelsen 2018.

“Yoga does not remove us from the reality or responsibilities of everyday life but rather places our feet firmly and resolutely in the practical ground of experience. We don’t transcend our lives; we return to the life we left behind in the hopes of something better.”

– Donna Farhi

På Senses 100 timers grunduddannelse til yogalærer uddannes du i hatha yoga sammen med et hold af andre dedikerede yogaelever. Uddannelsen er både for dig, der ønsker at udvikle og fordybe din egen yogapraksis og for dig, der nu eller engang i fremtiden ønsker at undervise i yoga.

På uddannelsen lægges der vægt på en grundig forståelse af de enkelte stillinger i hatha yoga i teori og praksis. 

Tilmeld dig til forårsuddannelsen med start lørdag d. 3. februar 2018, som undervises af Natascha Hardt, Michael Bjerrum og Susan Søgaard. 

Alle uddannelsens undervisere har mange års erfaring i at undervise i yoga og i at uddanne elever til også at kunne dele deres passion for yoga med andre.

Uddannelsen forløber over knap et halvt år, og undervisningen er tilrettelagt i weekendmoduler, så du kan passe dine øvrige forpligtelser, mens du uddanner dig hos os. Mellem modulerne er der selvfølgelig forberedelse og selvstændigt arbejde med stoffet.

Uddannelsen, der starter i februar er FULDT BOOKET. Du kan tilmelde dig ventelisten ved at indsende ansøgningen og indbetale depositum på 1000. kr. Hold øje med vores Facebookside for at se, hvornår næste uddannelse starter.

Følg linket her og læs mere om uddannelsens indhold, forløb og ansøgning. Får du ikke svar på dine spørgsmål i beskrivelsen af uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på udd@senses.dk.

 

“Jeg har deltaget på Senses 100-timers yoga-grunduddannelse i efteråret og vinteren 2015-16, hvor jeg blev undervist af Natacha Hardt og Michael Bjerrum. Det blev startskuddet for undervisning i hatha yoga og hot yoga, for egentlig havde jeg allerede en 100-timers grunduddannelse, men denne gang følte jeg, at jeg blev så godt uddannet, at jeg fik mod på at undervise.

Natacha og Michael lagde stor vægt på en grundig indføring i de grundlæggende stillinger og i sikkerhed i undervisning af andre, så det gjorde mig tryg som underviser, og jeg trækker stadig i stor stil på den træning, jeg opnåede på kurset. 
Jeg kan anbefale dig, at deltage på kurset, hvis du har lyst til at udvikle din egen praksis og på sigt at undervise. ”

– Steen Thomasen

Senses 100-timers yogalærergrunduddannelse

Har du en yogalærer i maven eller vil du fordybe dig i din yogapraksis? Så er Senses’ 100 timers yogalærergrunduddannelse for dig. Forårsuddannelsen er udsolgt. Hold øje med nye datoer.

Senses yoga og anatomi

Få en dybere forståelse af anatomi i forbindelse med yogapraksis gennem Senses 30 timers kursusforløb.

Livreddende førstehjælp

Ved du, hvad du skal gøre, hvis en person falder om? Det kræver lidt træning at redde liv. Der er lige nu ikke planlagt datoer for et nyt kursus.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har studio på Vesterbro og åbner på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd i løbet af de næste måneder - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.