Kom blidt og blødt gennem årets første måned.

Kom blidt og blødt gennem årets første måned.

 

Trænger du til en blid og blød landing i det nye år?

Hos Senses har vi besluttet os for, at januar skal være en måned dedikeret til fordybelse, ro og genopbygning. Vi byder det nye år velkommen med en blid og blød energi og har lavet 31 små videoer til dig, så du kan starte året med fokus på selvomsorg.

Læg stress og jag på hylden for en stund. Glid ind i 10 minutters daglig velvære. Træk vejret ned i maven og løft din energi til resten af dagen. Mød os online når det passer dig.

Hver dag i januar måned ligger der en ny video klar til dig her på vores hjemmeside.

Du kan også tilmelde dig vores særlige mail-liste her og modtage en daglig reminder med et direkte link. Husk at sætte kryds i ‘januar 2022, daglig reminder’. Modtager du i forvejen vores nyhedsbrev, vil du blive bedt om at opdatere din præference.

Sæt tid af fra morgenstunden – alt imens verden vågner eller få en velfortjent lille pause om eftermiddagen, hvor det kun handler om dig. Du kan også slutte dagen med ro og fokus.

Vi glæder os til at give dig en god start på året – allerede fra 1. januar.

Namasté

 

18. januar 2022

Dagens video er siddende ‘gentle twist’ med sidestræk og hoftestræk. Nogle rolige, nærende yogaøvelser til at finde ro i kroppen.

God fornøjelse!

 

 

Meditation

Indimellem er det en god idé, at fortsætte dagens korte video med en meditation eller afspænding efterfølgende. Denne video har du adgang til hele januar måned.

 

 

Afspænding

Indimellem er det en god idé, at fortsætte dagens korte video med en meditation eller afspænding efterfølgende. Denne video har du adgang til hele januar måned.

 

 

Intro video

Se en kort introduktion til vores ‘blid og blød januar’ kalenders videoer.

 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail (generel): senses@senses.dk
E-mail (medlemskab): reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen – se de normale tider i FAQ’en. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelser på mail vedr. dit medlemskab rettes til reception@senses.dk.