Find dine Senses klasser i holdplanen

Se Senses klasser for de næste to uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses login. Husk, at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt igang.

 

Gå til yoga i Bagsværd

Bor du i nærheden af Bagsværd, og drømmer du om nye og sunde vaner, der gør dig smidig, stærk og giver dig et større mentalt overskud? Så prøv vores studie med yoga i Bagsværd. Vores lokaler er store og lyse, og studiet ligger lige ved Bagsværd S-togsstation, så du nemt kan komme til og fra træning.
I studiet i Bagsværd har vi et stort udvalg af holdtyper, og du kan f.eks. både dyrke Barretræning, Yoga og Reformer. Alle kan deltage på vores hold, og vores undervisere vil sørge for at guide og motivere dig gennem klassen. For os er din udvikling vores fokuspunkt og med yoga i Bagsværd er du godt i gang med at skabe nye, sunde vaner for både krop og sind. Book en prøvetime, og oplev vores skønne univers.

 

Hvilken yogaklasse skal jeg vælge?

Hos Senses tilbyder vi mange forskellige træningsformer, så du kan variere din træning, når du går til yoga i Bagsværd. Du kan vælge mellem yoga, der fokuserer på meditativ ro og fordybelse eller hold med fokus på styrke og udholdenhed.

 

Meditativ Yin vs. Hatha Yoga i Bagsværd

Ønsker du mere nærvær og et større mentalt overskud, så prøv Yin Yoga. Her bliver kroppens spændinger løsnet, og vi arbejder med at smidiggøre kroppens bindevæv.
Hatha Yoga er en yogaform som opbygger styrke og smidighed, aktiverer små og store muskelgrupper og giver mental ro.

Bliv stærk og udholdende med Barretræning og Reformer

  • Barretræning er en perfekt kombination af ballet, yoga og pilates i én alternativ styrketræning. Ved hjælp af barren holder du kroppen i ro og kan effektivt træne isolerede muskelgrupper.
  • En reformermaskine giver mulighed for at styrketræne liggende eller siddende, så du ikke overbelaster ryg eller knæ. Du får tonede muskler, en rank kropsholdning og virkelig udfordret dine mavemuskler.

Interesseret i vores hold med yoga i Bagsværd?

Lyder yoga i Bagsværd som noget for dig, så book et hold nemt via vores holdplan. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til medlemskab, holdtyper eller noget helt tredje.

Se Senses’ klasser for de næste 2 uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses-login. Husk at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt i gang.

14 dages skema

Klasser vises 14 dage frem. Klik i skemaet for at se beskrivelse, underviser og booke din plads.

Bedre mobilvisning

Skift evt. til dagsvisning i stedet for uge eller åben skema i nyt vindue.

Hent Android app

Book klasser nemt på din mobil via app’en. Gå til Google Play.

Hent iPhone app

Book klasser nemt på din iPhone via app’en. Gå til App Store.

Vigtig info om deltagelse på hot yoga-klasser

Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot Yoga klasse.

Af hensyn til din sikkerhed beder vi dig læse vores guide til at komme godt i gang hos Senses og guidelines for hot yoga grundigt igennem. Sådan får du den bedste oplevelse og mest muligt ud af træningen.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: reception@senses.dk

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: reception@senses.dk

 

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

Senses - øvrige

Har du spørgsmål vedr. tidligere Senses studier, så send en mail.

E-mail: medlem@senses.dk

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 10.00-13.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.