Find dine Senses klasser i holdplanen

Se Senses klasser for de næste to uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses login. Husk, at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt igang.

Kom til Yoga på Nørrebro

Bor du på Nørrebro, og savner du et sted, hvor du kan dyrke yoga og træne i lækre omgivelser? Vores yogastudie på Nørrebro er placeret få minutter fra Sankt Hans Torv og tæt på offentlig transport. I rolige smukke, lyse lokaler har du mulighed for at dyrke yoga på vores holdklasser uanset om du er nybegynder eller en erfaren yogi. Vores undervisere er veluddannede og erfarne og vejleder dig, så du får det optimale ud af øvelserne og af selve yogaoplevelsen.

Bikram yoga i højsædet

Hos Senses på Nørrebro har vi den effektive og meditative yogaform, Bikram, i højsædet, hvor du med garanti sveder. Bikram Yoga foregår i et 40 graders varmt lokale og yogastillingerne opbygger dine muskler, styrke, smidighed og balance. Desuden er det varme lokale yderst effektivt til at komme dybere i stillinger, trække vejret dybere, øge forbrændingen og komme i generelt bedre form.

Sådan forløber en Bikram undervisning

Gennem 26 hatha yogastillinger og to vejrtrækningsøvelser tages du igennem 90 minutter, hvor hver øvelse udføres to gange på hver side. På en 90 minutters Bikram yoga klasse bliver du undervist af en uddannet Bikram yogalærer, og du får svedt igennem og træner din udholdenhed, balance og styrke.

Vi anbefaler, at du drikker meget vand både før og efter en Bikram time for at udrense affaldsstoffer. Efterhånden som du lærer serien at kende, kan du i højere grad slippe den mentale aktivitet i øvelserne og træne mere meditativt og fokuseret.

Find din yogatime i holdplanen herover

På skemaet kan du finde og booke den time, der passer til dig, hvad enten det er 90 eller 60 minutters Bikram eller en times Yin Yoga. Har du spørgsmål, så kontakt bikram@senses.dk.

14 dages skema

Klasser vises 14 dage frem. Klik i skemaet for at se beskrivelse, underviser og booke din plads.

Bedre mobilvisning

Skift evt. til dagsvisning i stedet for uge eller åben skema i nyt vindue.

Hent Android app

Book klasser nemt på din mobil via app’en. Gå til Google Play.

Hent iPhone app

Book klasser nemt på din iPhone via app’en. Gå til App Store.

Vigtig info om deltagelse på hot yoga-klasser

Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot Yoga klasse.

Af hensyn til din sikkerhed beder vi dig læse vores guide til at komme godt i gang hos Senses og guidelines for hot yoga grundigt igennem. Sådan får du den bedste oplevelse og mest muligt ud af træningen.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.