Find dine Senses klasser i holdplanen

Se Senses klasser for de næste to uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses login. Husk, at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt igang.

 

Dyrk yoga i Brønshøj

Leder du efter et godt sted at dyrke yoga i Brønshøj? Så besøg vores studie, der ligger tæt på Husum S-togsstation. Vi bor i smukke og lyse lokaler på Frederikssundsvej 340, og vores dygtige undervisere står klar til at give dig en dejlig og effektiv træningsoplevelse. Vi tilbyder både afslappende og meditativ yoga og træningsformer, hvor din puls kommer i vejret. Du er altid velkommen til at komme forbi, hvis du vil opleve vores univers tæt på, og du kan også købe en prøvetime i vores webshop, hvis du vil prøve et af vores hold.

 

Yoga i Brønshøj – en masse holdtyper

Selvom intentionerne er nok så gode, kan det være svært at komme i gang med træningen. For hvordan undgår man at miste interessen efter et par gange? Hos Senses tror vi på, at gode tilbud og motiverende undervisere hjælper dig godt på vej. Du kan derfor vælge imellem et stort udvalg af holdtyper, så du får den træningsform, du bedst kan lide. Læs om vores udvalg af yoga i Brønshøj her.

 

Yin Yoga, Hatha Yoga og Hot Yoga

Hvis du vil dyrke meditativ yoga, der får kroppen til at falde helt til ro, kan vi anbefale Yin Yoga, som foregår i et blidt og roligt tempo. På vores Hot Yoga-hold bliver din krop varm, smidig og bevæget godt igennem i det 37-39 grader varme  træningslokale. Varmen giver dig en intens yogaoplevelse, og din mentale og fysiske udholdenhed vil uden tvivl blive udfordret.

 

Træn Reformer i Brønshøj

Er du vild med styrketræning? Så prøv vores reformerhold i vores studie i Brønshøj. Pilates Reformer udfordrer din smidighed og udholdenhed, og du vil hurtigt se resultater. Træningen er et godt og effektivt supplement til vores yogahold, fordi den gør dig stærk og udholdende. Hvis du er ny til Reformer, skal du booke dig på en 15-minutters intro-klasse, inden timen begynder. Tilmeld dig introkurset Reformer Kickstart, hvis du vil i gang med nye og gode træningsvaner. Se hvornår det næste 6 ugers forløb starter her.

 

Find dine Senses-klasser i holdplanen

Book din træning i vores holdplan og besøg vores univers til yoga i Brønshøj eller reformertræning. I holdplanen kan du læse mere om holdtyperne og finde det tidspunkt, der passer dig bedst. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores hold med yoga i Brønshøj.  

Se Senses’ klasser for de næste 2 uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses-login. Husk at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt i gang.

14 dages skema

Klasser vises 14 dage frem. Klik i skemaet for at se beskrivelse, underviser og booke din plads.

Bedre mobilvisning

Skift evt. til dagsvisning i stedet for uge eller åben skema i nyt vindue.

Hent Android app

Book klasser nemt på din mobil via app’en. Gå til Google Play.

Hent iPhone app

Book klasser nemt på din iPhone via app’en. Gå til App Store.

Vigtig info om deltagelse på hot yoga-klasser

Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot Yoga klasse.

Af hensyn til din sikkerhed beder vi dig læse vores guide til at komme godt i gang hos Senses og guidelines for hot yoga grundigt igennem. Sådan får du den bedste oplevelse og mest muligt ud af træningen.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: reception@senses.dk

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: reception@senses.dk

 

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

Senses - øvrige

Har du spørgsmål vedr. tidligere Senses studier, så send en mail.

E-mail: medlem@senses.dk

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 10.00-13.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.