Find dine Senses klasser i holdplanen

Se Senses klasser for de næste to uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses login. Husk, at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt igang.

 

Yoga på Amager

Vores studie på Amager er stort, lyst og luftigt og med mange sale. Hvis du bor i nærheden eller leder efter et sted at dyrke yoga på Amager, så kom og besøg vores univers. Vi bor på Vermlandsgade 75 tæt på metro og bus.

I studiet på Amager er yoga og Hot Yoga virkelig populært, og udvalget af klasser er stort. Uanset om du vil dyrke yoga for at opbygge styrke eller ønsker ro og fordybelse, kan du i studiet på Amager finde den yoga, der passer til dig.

Vores dygtige undervisere står altid klar til at guide dig, og du vil uanset niveau altid blive udfordret, inspireret og motiveret.

 

Forskellige typer yoga på Amager

Vil du læse mere om de forskellige typer yoga, som Senses på Amager tilbyder, kan du få et overblik her. Er du helt ny til yoga, anbefaler vi, at du læser vores ‘kom-godt-i-gang’-guide. Her kan du også læse alt det, du har brug for at vide, hvis du ikke har prøvet Hot Yoga før.

 

Yoga på Amager – Yin Yoga vs. Hot Yoga

Yin Yoga er en yogaform med smidiggørende stræk af bindevæv i siddende og liggende stillinger. Yin Yoga hjælper kroppen med at give slip på spændinger, og stress.

Hot Yoga er derimod et godt bud, hvis du søger intens og dynamisk yoga på Amager. Her sveder kroppen igennem i et 37-39 grader varmt lokale.

 

Træn Reformer på Amager

Foruden yoga på Amager kan du også træne Pilates Reformer i vores studie på Amager. I samspil med yoga er Reformer yderst effektiv træning. På reformerklasser træner du både styrke, smidighed og udholdenhed.

Har du endnu ikke prøvet Reformer? Så gør dig selv den tjeneste. På holdplanen for vores studie på Amager kan du booke reformerhold på stort set alle dage både morgen og aften. Er du helt ny til Reformer, kan du tilmelde dig vores Reformer Kickstart. Reformer Kickstart er et 6 ugers forløb til dig, der endnu ikke er rutineret på reformeren, men drømmer om at komme i gang med sunde træningsvaner. Det er det helt rigtige skub blidt, men insisterende. Amager tilbyder løbende introkurset Reformer Kickstart, og du kan se, hvornår det næste 6 ugers forløb starter her.

 

Find dine Senses-klasser i holdplanen

Vores holdplan gør det nemt at finde frem til både hold og tidspunkter, hvis du vil besøge vores yogaunivers på Amager. Du kan booke 2 uger frem, hvad enten du skal til Hot Yoga, Flow Yoga, Senses Reformer eller et helt fjerde hold.

Se Senses’ klasser for de næste 2 uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses-login. Husk at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt i gang.

 

14 dages skema

Klasser vises 14 dage frem. Klik i skemaet for at se beskrivelse, underviser og booke din plads.

Bedre mobilvisning

Skift evt. til dagsvisning i stedet for uge eller åben skema i nyt vindue.

Hent Android app

Book klasser nemt på din mobil via app’en. Gå til Google Play.

Hent iPhone app

Book klasser nemt på din iPhone via app’en. Gå til App Store.

Vigtig info om deltagelse på hot yoga-klasser

Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot Yoga klasse.

Af hensyn til din sikkerhed beder vi dig læse vores guide til at komme godt i gang hos Senses og guidelines for hot yoga grundigt igennem. Sådan får du den bedste oplevelse og mest muligt ud af træningen.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind