Vi opdaterer løbende…

Retningslinjer

<06.05.2021>

Retningslinjer

Alle gældende retningslinjer overholdes naturligvis.

 • Alle skal fremvise en gyldig negativ covidtest, være vaccineret eller kunne påvise at de er tidligere smittet med covid 19 indenfor 180 dage. Fremvisningen skal ske  inden der fremmødes på skærmen. Hav derfor dit coronapas klar inden du går ind i studiet. Det vil blive tjekket ved indgangen. 
 • Du skal bære mundbind når du bevæger dig rundt i studiet.
 • Vi henstiller til at alle overholder de opsatte retningslinjer.
 • Undgå at besøge vores studier ved symptomer på Covid-19, 
 • Kom omklædt så vidt muligt og tag kun bad i det omfang det er absolut nødvendigt.
 • Kom 15  min. før din klasse starter.
 • Medbring egen yogamåtte + håndklæde.
 • Vi stiller ikke udstyr til rådighed og udlejning. Du kan købe en yogamåtte i receptionen til kr. 249.-
 • Alle klasser planlægges uden brug af udstyr. Har du brug for fx blokke for at gennemføre en yogaklasse, er du velkommen til at tage egne med.
 • Husk som altid, at tørre sved op efter dig selv.
 • Afhængig af salens størrelse kan der være op til 25 mennesker på en klasse.
 • På klasser hvor pulsen kommer højt op, er kapaciteten 4m2 pr. pers. eller 2 meter fra næse til næse.
 • På klasser hvor pulsen ikke kommer op, er kapaciteten 2m2 per. pers eller 1 meter fra næse til næse.
 • Da der i reception er 1 meter sikkerhedsafstand, kan der opstå kø før din klasse. I nogle studier, kan køen muligvis starte på gaden.
 • Vi sælger ikke medlemskaber i receptionen, i disse uger, da det vil danne kø. Køb via webshop.

 

<04.05.2021>

Vi åbner vores studier søndag d. 9. maj. Hold godt øje med din mailbox. Du modtager snart al information vedr. åbningen.

Vi kan godt afsløre, at vi glæder os helt vanvittigt til at åbne dørene og byde jer velkommen igen.

 

<28.01.2021>

Kære medlem,

COVID-19 situationen i Danmark betyder desværre, at vi fortsat må lukke alle Senses’ studier frem til og med 6. eller 21. maj 2021.

Har du et løbende medlemskab sættes dette automatisk, i bero fra 9. december 2020 – 6. eller 21. maj 2021, uden beregning. Har du et klippekort der udløber i perioden, forlænges dette automatisk. Du skal derfor som medlem ikke gøre noget aktivt.

Da alt personale sendes hjem i samme periode vil telefonopkald ikke besvares. Mails vil blive besvaret i et yderst begrænset omfang og vi henviser derfor til, at du orienterer dig via vores hjemmeside, som løbende opdateres.

Vi har været og er utroligt glade for jeres støtte og forståelse siden marts. Vii ser frem til at kunne åbne vores studier og ønske jer velkommen igen så snart det er muligt.

Namasté

 

<30.12.2020>

Kære medlem,

COVID-19 situationen i Danmark betyder desværre, at vi fortsat må lukke alle Senses’ studier frem til og med søndag d. 17. januar 2021.

Har du et løbende medlemskab sættes dette automatisk, i bero fra 9. december 2020 – 17. januar 2021, uden beregning. Har du et klippekort der udløber i perioden, forlænges dette automatisk. Du skal derfor som medlem ikke gøre noget aktivt.

Da alt personale sendes hjem i samme periode vil telefonopkald ikke besvares. Mails vil blive besvaret i et yderst begrænset omfang og vi henviser derfor til, at du orienterer dig via vores hjemmeside, som løbende opdateres.

Vi har været og er utroligt glade for jeres støtte og forståelse siden marts. Vii ser frem til at kunne åbne vores studier og ønske jer velkommen igen så snart det er muligt.

Namasté

 

<07.12.2020>

Kære medlem,

COVID-19 situationen i Danmark betyder desværre, at vi igen må lukke alle Senses’ studier fra onsdag d. 9. december 2020 til og med søndag d. 3. januar 2021.

Har du et løbende medlemskab sættes dette automatisk, i bero fra 9. december 2020 – 3. januar 2021, uden beregning. Har du et klippekort der udløber i perioden, forlænges dette automatisk. Du skal derfor som medlem ikke gøre noget aktivt.

Er du i gang med et uddannelsesforløb, hører du fra os i en separat mail.

Da alt personale sendes hjem i samme periode vil telefonopkald ikke besvares. Mails vil blive besvaret i et yderst begrænset omfang og vi henviser derfor til, at du orienterer dig via vores hjemmeside, som løbende opdateres.

Vi har været og er utroligt glade for jeres støtte og forståelse siden marts. Vii ser frem til at kunne åbne vores studier og ønske jer velkommen igen så snart det er muligt.

Namasté

 

<17.11.2020>

Kære medlem,

Tak fordi du fortsat støtter op om Senses. Vi ved at det er en udfordrende tid, derfor er det så dejligt, at vi stadig kan få lov til at mødes til det vi holder af – som er yoga og god træning. Vi gør alt hvad vi kan, for stadig at kunne være denne fredelige oase i din hverdag.

Vi sætter stor pris på dig som medlem og vil gerne give dig de bedste forudsætninger, for at kunne booke dig på vores klasser. Grundet forsamlingsforbuddet på max. 10 personer, er det som du oplever, sværere at få en plads på de klasser du plejer at træne på.

Vi har derfor indført et midlertidigt medlemsstop. Det er derfor ikke muligt, at blive nyt medlem hos Senses i øjeblikket. Vi håber på, at det kan give lidt mere plads til dig.

Du har mulighed for at komme på en venteliste, ved at sende en mail til det studie hvor du ønsker at blive medlem. Du vil blive kontaktet når vi har en ledig plads til dig.

Til dig der har et klippekort som er ved at udløbe, kan du i denne periode, kun købe et nyt i receptionen i et af vores studier, så du kan fortsætte din træning.

Midlertidigt loft på antal bookinger
For at nedbringe ventelisterne, så du nemmere kan få en plads på dine favorit klasser, har vi indført et midlertidigt loft på antal af bookinger, så du maks. kan have 3 aktive bookinger ad gangen. Husk at du fortsat kun kan booke én klasse pr. dag, samt at afmelde dine klasser i god tid, så andre medlemmer kan få gavn af pladsen. Afmelding af klasser skal ske minimum 2 timer før klassens start.

Information om venteliste procedure:
Det er så ærgerligt, hvis ledige pladser går til spilde i denne tid.
Du sikrer dig din plads, ved at fremmøde 16 minutter før klassen starter.
Ledige pladser gives i prioriteret rækkefølge, til dem fra ventelisten, der er mødt op i studiet.
Nr. 1 på ventelisten har dermed større chance for at få plads, end f.eks. nr. 3, hvis de begge er mødt ind senest 15 minutter før klassens start.

Vi fortsætter naturligvis med alle tidligere oplyste retningslinjer som du kan læse her.

Vi glæder os til at se dig i vores studier.

Namasté

 

<13.11.2020>

Midlertidigt medlemstop,

Af hensyn til vores nuværende medlemmer og den pladsbegrænsning, der er gældende i øjeblikket på vores klasser, kan vi ikke byde velkommen til nye medlemmer på nuværende tidspunkt. Derfor har vi i Senses indført et midlertidigt medlemstop.

Namasté

 

<30.10.2020>

Kære medlem,

Tiden med Covid-19 og nye retningslinjer der skal navigeres i, gør os hele tiden klogere på nye måder at håndtere vores holdplan på.

Som tingene er lige nu, må der maksimalt være 10 personer på en klasse – inklusiv underviseren.

Det betyder, at der lynhurtigt bliver booket op på alle klasser.

Det første tiltag har været, at sætte 75 ekstra klasser på – som naturligvis giver flere pladser og muligheder for dig som medlem.

I forrige mail skrev vi, at der skulle bookes med hjertet og kun bookes de klasser der med sikkerhed skulle deltages på, så vi kunne få plads til alle. Vi kan desværre se, at nogle glemmer den del.

Det er SÅ ærgerligt nu at se, at der er tomme pladser på flere klasser, fordi der bookes flere klasser end der benyttes. Og det går ud over dig, der ikke får en plads.

Derfor er vi nu nødt til, at lave flere restriktioner, for at skabe plads til alle.

Disse restriktioner træder i kraft fra i morgen fredag d. 30. oktober 2020 og er gældende indtil andet meldes ud.

 • Gebyr for manglende fremmøde er kr. 75.- 

På alle klasser vil gebyret for manglende fremmøde stige til 75 kr. Det er en hård regel, det ved vi, men det er nødvendigt for at give flere mulighed for træning, hvilket er vores højeste prioritet. Står du på ventelisten og ikke fremmøder dig i studiet betaler du også et gebyr for manglende fremmøde.

 • Afmelding af en klasse sættes ned til 2 timer før start

Du kan altid se i ‘bookinger’ om din afmelding er gennemført korrekt. Det er altid dit ansvar. 

Har du problemer med at afmelde dig via app’en, så log ud og ind igen. Din app skal indimellem opdateres. Tjek også din netforbindelse, som kan give problemer med afmelding hvis din dækning er for svag på det tidspunkt du trykker afmeld. Afmeld dig også gerne via hjemmesiden under ‘Mit Senses’.

Husk, at du også skal afmelde dig hvis du ikke vil holde din plads på ventelisten. Står du på venteliste og har tjekket dig ind hos receptionisten i studiet, vil du ikke få en bøde. Uanset om der er plads til dig på klassen eller ej.

 • Vi sender en sms 3 timer før din tilmeldte klasse

Hvis du vil sikre dig, at modtage en reminder på sms, skal du via ‘Mit Senses’ opdatere dit telefonnummer. Vi har ikke ansvar for, om du modtager sms.

 • Klasser kan bookes 8 dage frem og 1 klasse om dagen

Du kan i perioden booke dig på klasser 8 dage frem i tiden og kan booke én klasse om dagen.

 • Fleksibelt skema

I denne periode kan vi med kort frist afmelde klasser der ikke er nok deltagere på.

 • Husk mundbind i alle fællesarealer

VIGTIGT: Husk også en pose til dit mundbind, som du kan lægge det i, når du er i salen. Det må ikke ligge ubeskyttet på gulvet. Er du undtaget kravet om brug af mundbind grundet særlige omstændigheder, er du naturligvis velkommen alligevel. Du skal informere vores receptionist herom, når du kommer.

Lad os passe rigtig godt på hinanden.

Namasté

 
 
<25.10.2020>

Kære medlem,

Tak fordi du støtter op om vores studier og undervisere ved fortsat at komme på vores klasser.

Fra mandag d. 26. oktober har vi som følge af de nye retningslinjer sat alle klasser ned til 9 deltagere, så underviseren udgør den 10. person. Vi er lige nu i gang med at oprette en masse ekstra klasser på holdplanen, så fortvivl ikke.

Er du allerede booket på klasser i de kommende 14 dage kan du risikere, at være rykket til ventelisten på grund af færre pladser. Afmeld derfor de klasser, hvor du ikke vil stå på ventelisten.

Fra torsdag d. 29. oktober skal alle bære mundbind når de færdes i fællesarealerne. Når du befinder dig i omklædningen og i salen kan du tage dit mundbind af. Du skal selv medbringe mundbind og du skal medbringe en lille pose, som dit mundbind kan ligge i når du befinder dig i salen. Det må ikke ligge på gulvet.

Vi fortsætter naturligvis med alle tidligere oplyste retningslinjer som du kan læse i opslaget herunder.

Book med hjertet. Vi henstiller til, at du kun booker én klasse pr dag, så der bliver plads til alle. Book kun de klasser i løbet af ugen, som du med sikkerhed ved du vil deltage på.

Der vil fra mandag d. 26. oktober være en ny frist på afbooking af klasser. Dette gælder i samme periode, som regeringen har varslet nye retningslinjer. Du skal derfor afmelde en klasse minimum 6 timer før start. Oplever du problemer med at afmelde dig via app’en så husk altid, at logge ud af din app og ind igen.

Herunder følger alle opstillede retningslinjer.

 • Vi henstiller til at alle overholder de opsatte retningslinjer.
 • Bær mundbind når du opholder dig på alle fællesarealer.
 • Medbring en lille pose til dit mundbind når du tager det af i salen. Det må ikke ligge på gulvet.
 • Bliv hjemme hvis du har symptomer på Covid-19, og forlad straks en klasse og derefter studiet, såfremt du får symptomer mens du er her.
 • Kom omklædt så vidt muligt og tag kun bad i det omfang det er absolut nødvendigt.
 • Kom tidligst 15-20 min. før din klasse starter.
 • Medbring egen yogamåtte + håndklæde.
 • Vi stiller ikke udstyr til rådighed og udlejning. Du kan købe en yogamåtte i receptionen til kr. 249.-
 • Alle klasser planlægges uden brug af udstyr. Har du brug for fx blokke for at gennemføre en yogaklasse, er du velkommen til at tage egne med.
 • Husk som altid, at tørre sved op efter dig selv.
 • Hold til højre på trapper og i mellemgange og hold afstand til andre.
 • På klasser hvor pulsen kommer højt op, er kapaciteten 4m2 pr. pers. eller 2 meter fra næse til næse.
 • På klasser hvor pulsen ikke kommer op, er kapaciteten 2m2 per. pers eller 1 meter fra næse til næse.
 • Da der i reception er 1 meter sikkerhedsafstand, kan der opstå kø før din klasse. I nogle studier, kan køen muligvis starte på gaden.
 • Vi sælger ikke medlemskaber i receptionen, i disse uger, da det vil danne kø. Køb via webshop.
 • Det vil ikke være muligt at låne et medlemskort, så husk altid dit eget.
 • Hav dit medlemskort klar, så flowet i receptionen opretholdes og vi undgår kø.
 • Har du ikke modtaget et medlemskort, så få udleveret et af receptionisten til brug fremover.
 • Vi har stort fokus på at holde studierne rene. Hjælp os ved at afspritte dine hænder inden du kommer ind.
 • Er du svedig efter en klasse, så gå direkte i omklædningen.

 

Er du deltager på et kickstart forløb hører du fra os inden din næste træning.

Er du deltager på en uddannelse hører du fra os i en særskilt mail i den kommende uge.

Har du netop købt et ‘Knæk Cancer medlemskab’ hører du også fra os i en særskilt mail.

Vi håber du vil fortsætte din træning og dermed støtte Senses og din underviser i denne anderledes tid. Vi vil gøre os umage for, at gøre dig tilfreds som medlem på trods af stramningerne.

Vi glæder os til at se dig.

Namasté

 

<23.10.2020>

Kære medlem,

Efter pressemødet dags dato afventer vi nu de helt præcise retningslinjer før vi kan lave en klar udmelding omkring træning hos Senses. Tak fordi du venter tålmodigt på den endelige udmelding.

Namasté

 

<13.06.2020>

Kære medlemmer,

Så er åbningen en realitet og retningslinjerne på plads. Vi har gennemgået dem nøje og glæder os meget til at komme i gang.

En forsvarlig genåbning indebærer, at genåbningen sker på en måde, hvor smittespredning sker mindst muligt, herunder at der sikres afstand mellem mennesker, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. Vi holder os nøje opdaterede på de givne retningslinjer og vil regulere løbende, som det foreskrives.

Vi starter ud med en redigeret holdplan når vi åbner. Den vil ændre sig i takt med udbud og efterspørgsel over de kommende uger. Du kan booke klasser fra torsdag eftermiddag, når holdplanen ligger klar.

Det har for os, som for alle andre, været 3 lange måneder at holde lukket. Derfor appellerer vi til, at du ikke sætter dit medlemskab i bero hen over sommeren – det vil være en stor hjælp for os og betyde mere end du ved.

Herunder følger de opstillede retningslinjer.
– Vi henstiller til at alle overholder de opsatte retningslinjer.
– Undgå at besøge vores studier ved symptomer på Covid-19, og forlad straks en klasse og derefter studiet, såfremt du får symptomer mens du er her.
– Kom omklædt så vidt muligt og tag kun bad i det omfang det er absolut nødvendigt.
– Kom tidligst 15-20 min. før din klasse starter.
– Medbring egen yogamåtte + håndklæde.
– Vi stiller ikke udstyr til rådighed og udlejning. Du kan købe en yogamåtte i receptionen til kr. 249.-
– Alle klasser planlægges uden brug af udstyr. Har du brug for fx blokke for at gennemføre en yogaklasse, er du velkommen til at tage egne med.
– Husk som altid, at tørre sved op efter dig selv.
– Hold til højre på trapper og i mellemgange og hold afstand til andre.
– På klasser hvor pulsen kommer højt op, er kapaciteten 4m2 pr. pers. eller 2 meter fra næse til næse.
– På klasser hvor pulsen ikke kommer op, er kapaciteten 2m2 per. pers eller 1 meter fra næse til næse.
– Da der i reception er 1 meter sikkerhedsafstand, kan der opstå kø før din klasse. I nogle studier, kan køen muligvis starte på gaden.
– Vi sælger ikke medlemskaber i receptionen, i disse uger, da det vil danne kø. Køb via webshop.
– Det vil ikke være muligt at låne et medlemskort, så husk altid dit eget.
– Hav dit medlemskort klar, så flowet i receptionen opretholdes og vi undgår kø.
– Har du ikke modtaget et medlemskort, så få udleveret et af receptionisten til brug fremover.
– Vi har stort fokus på at holde studierne rene. Hjælp os ved at afspritte dine hænder inden du kommer ind.
– Er du svedig efter en klasse, så gå direkte i omklædningen.

Særligt for Nørrebro
Da Coronavirus er dråbe båret, og luftfugtigheden på Bikram klasser er ekstremt høj kombineret med længere ophold i samme lokale (90 min.), har vi erstattet alle Bikram klasser med 60 min. Hot Yoga klasser på 37 grader – uden tilsat fugt.

Særligt for Vesterbro
Når du forlader Senses Vesterbro, vil der være to nye udgange. Kvinder skal gennem nødudgang i omklædning. Herre skal ud gennem gården via receptionen. Der vil være tydelig afmærkning om hvilken vej du skal.

Særligt for medlemmer med løbende medlemskab
Når din næste betaling falder d. 1. juli 2020 vil der oveni din pris for en månedsmedlemskab være et mindre beløb svarende til én dags træning. Dette skyldes, at vi nu åbner op midt i juni og at din tilgodeperiode fra marts er en smule lavere. Systemet regner dagspris udfra år 2020 med 53 uger og derfor opstår denne lille skævhed på én dags træning.

Særligt for medlemmer med klippekort
Dit klippekort er blevet forlænget med 3 måneder i forhold til kortets oprindelige udløbsdato. Det er altså forlænget med samme periode vi har haft lukket.

Særligt for Kickstart- og Ny til yoga-forløb
Var du tilmeldt et Kickstart- eller Ny til yoga-forløb der pga. lukningen blev afbrudt, så hører du fra os i en separat mail.

Vi glæder os til at se jer igen!

< 07.06.2020 >

Vi har ventet i spænding. Nu kom meldingen endelig. Vi må åbne igen.

Vi afventer lige nu de helt specifikke retningslinjer for en genåbning, så vi kan åbne sikkert og trygt for både medlemmer og personale.

Så snart retningslinjerne ligger klar kan vores planlægning begynde og vi kan melde en dato for åbning ud til jer.

Det er vigtigt for os, at komme godt og sikkert fra start.

Vi glæder os til meget til at se jer.

Namasté

 

< 11.05.2020 >

Kære medlem,

Endnu en gang forlænger vi den gratis bero, mens vi afventer situationen. Vi holder dig løbende opdateret og takker for alle de positive tilbagemeldinger I kommer med. Vi glæder os til at se jer snart igen.

 

< 14.04.2020 >

Kære medlem,

Endnu en gang forlænger vi den gratis bero, mens vi afventer situationen. Den nye til og med dato er d. 10. maj 2020.

Bero oprettes automatisk og du skal derfor ikke foretage dig yderligere. Alt personale er fortsat sendt hjem, så telefon og mail besvares ikke.

Vi glæder os til at se jer igen.

 

< 25.03.2020 >

Kære medlem,

Vi forlænger naturligvis den gratis bero i samme periode, som vores studier må holde lukket. Foreløbig til og med d. 13. april 2020.

Bero oprettes automatisk og du skal derfor ikke foretage dig yderligere. Alt personale er fortsat sendt hjem, så telefon og mail besvares ikke.

Vi glæder os til at se jer igen.

 

< 13.03.2020 >

Kære medlem,

COVID-19 situationen i Danmark betyder, at vi nu vælger, at lukke alle Senses’ studier fra lørdag d. 14. marts til og med søndag d. 29. marts 2020.

Har du et løbende medlemskab sættes dette automatisk, og uden beregning, i bero fra 14. marts – 29. marts 2020. Har du et klippekort, kontant medlemskab eller et kickstart-forløb forlænges dette med 14 dage. Det betyder, at du som medlem ikke skal gøre noget aktivt.

Har du et uddannelsesforløb der starter i løbet af perioden, så hører du fra os i en separat mail.

Da alt personale sendes hjem i samme periode vil telefonopkald ikke besvares. Mails vil blive besvaret i et yderst begrænset omfang og vi henviser derfor til, at du orienterer dig via vores hjemmeside, som løbende opdateres.

Namasté

 

< 14.04.2020 >

Dear member,

Once again, we will extend the free pause period, while we await the COVID-19 situation. For now until May 10th 2020.

The pause is done automatically, so no need for your action. All our personell is temporarily send home, so phone and email will not be answered.

We are looking forward to welcoming you back.

 

< 25.03.2020 >

Dear member,

We are pleased to inform you, that we will extend the free pause period, for as long as our studios will be closed. For now until April 13th 2020.

The pause is done automatically, so no need for your action. All our personell is temporarily send home, so phone and email will not be answered.

We are looking forward to welcoming you back

 

< 13.03.2020 >

Dear member,

Due to the COVID-19 situation in Denmark we have now made the decision to close down all Senses studios from Saturday, March 14, up to and including Sunday, March 29 2020. 

If you have a continuing monthly membership it will automatically be paused free of charge from March 14 – March 29 2020. If you have a punch card, a cash membership or a Kickstart course it will be extended by 14 days. This means that you as a member don’t have to do anything. 

If you have purchased a course that starts within this period you will hear from us in a separate email. 

As all employees are sent home within this period phone calls will not be answered. Emails will be answered to a very limited extent and we recommend you to stay informed via the website that will be updated continuously. 

Namasté  

Flere blogs

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.