Agnethe Vendel

Agnethe underviser på Senses Cardio Core, Barretræning og Reformer.

Hun er uddannet klatre- og fitnessinstruktør og er teambuilder, hvilket afspejler sig på klasserne, der rummer alle og tager hensyn til den enkelte. Hun er har spillet elitehåndbold i mange år, som til sidst blev ændret til ballet og sidenhen fordybelse på Sceneindgangens danseuddannelse, hvor hun bl.a. har danset moderne, ballet og jazz.

Hvad er din motivation for at undervise? Jeg underviser for at guide mine hold fra A til B; det foregår under selve timen og det ses i det længere perspektiv – og det er utroligt spændende at følge udviklingen. Jeg sætter min lid til at videregive min professionelle viden og erfaring, og så er det bare skønt og sjovt at undervise.

Hvad lægger jeg vægt på i min undervisning? Det er væsentligt for mig, at alle føler sig velkomne på mine hold og at man uanset niveau går fra klassen med følelsen af at have præsteret. Samtidig er jeg fortaler for sikker træning, og du vil opleve, at jeg starter mildt og herfra intensivere træningen. God energi giver en optimal træning, og jeg vil altid møde dig med et smil.

Hvad motiverer dig selv til at holde dig i gang? Jeg vil gerne tilbyde mit bedste, hvorfor det er essentielt for mig at blive ved med at udvikle og dygtiggøre mig selv. På et personligt plan er det også interessant at følge min egen progression, samt at være aktiv har også en stor betydning for mit sind og generelle velvære.

N

Cardio Core

N

Barre

N

Reformer

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.