Agnieszka Bera

Agnieszka Bera underviser i Hot Yoga, Vinyasa, Hatha og Yin.

Agnieszka har over 500 timers yogauddannelser og er certificeret yogalærer af Yoga Alliance. Hun har undervist i yoga i mere end 10 år. Hendes foretrukne stil er Vinyasa, men hun folder ligeledes sin kunnen ud i Hatha, Ashtanga og Yin-klasser.

Agnieszkas passion er Kundalini yoga og er også certificeret af Yoga Alliance og Kundalini Research Institute som Kundalini Yogalærer. Agnieszka underviser tillige i pilates.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? I mine klasser fokuserer jeg på alignment og kropsbevidsthed. Jeg ønsker, at folk finder ind til at kunne mærke deres krop og mærke dem selv. Derfor viser jeg mange alternative muligheder, så alle kan være med – også til de mere udfordrende stillinger. Jeg går meget op i at lave en god og grundig afspænding, hvilket giver plads til, at udøverne kan finde ro og balance.

Hvad giver yoga dig? Yoga har ændret mit liv, og den fortsætter med at udvikle mig hele tiden. I yoga finder jeg ro og forbindelse til mig selv. At praktisere giver mig både en stærk og fleksibel krop, men også et roligt og åbent sind.

Hvad ønsker du, at medlemmerne tager med sig efter en klasse med dig? Jeg håber, at de har fået ‘vækket’ deres krop og føler ro, fred og lykke.

N

Hot yoga

 

N

Hatha yoga

 

N

Vinyasa yoga

 

N

Yin yoga

 

N

Kundalini yoga

 

N

Astanga inspireret yoga

 

N

Pilates

 

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.