Anne Sofie Trangeled Larsen

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

I min undervisning lægger jeg vægt på skabe øget kropsbevidsthed, og arbejde med god grundteknik og kropsholdning. Jeg lægger vægt på at bruge kroppen intelligent, for at minimere risiko for skader. Samtidig lægger jeg vægt på, at mine timer også skal være god og sjov træning, så alle oplever at blive skubbet og få sved på panden, og måske få ømme baller.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?

Jeg ønsker, at mine elever oplever at mine klasser indbyder til en uformel og positiv tone, hvor vi sammen kan arbejde med kroppen og sindets muligheder og begrænsninger. Vi skal have det sjovt, blive klogere, og få en stærkere, smidigere og klogere krop, og arbejde med kvalitet i bevægelserne.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?

Det jeg særligt godt kan lide ved Senses er, at der her tilbydes alsidige træningsmuligheder, som går hånd i hånd. Jeg synes særligt godt om de lækre faciliteter, og de dygtige medlemmer, som stiller krav til undervisningens kvalitet.

Hvad motiverer dig til at undervise?

Jeg motiveres af at møde den imødekommenhed jeg oplever medlemmerne, går ind til undervisningen med. Jeg motiveres af at skabe resultater, og se den udvikling mine elever opnår over tid. Jeg ønsker at udbrede glæden ved bevægelse, i kombinationen mellem ballet, pilates og yoga. Det er vigtigt for mig, at mine elever oplever at blive klogere på deres egen krop.

N

Barre

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.