Carina Jennifer Haslev

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
Jeg lægger vægt på god teknik, inklusion og træningsglæde. I mine timer guider jeg bevægelser og øvelser, så de udføres anatomisk korrekt. Som uddannet danser, er det vigtigt for mig at frembringe en forståelse af at vi arbejder med og ikke mod kroppen. Mine timer er inspireret af min mange-årige baggrund fra ballettens og jazzens verden. I et univers af hjertevarme og smil, får vi sved på panden, mens at vi arbejder med kroppen ud fra dagsformen. Jeg graduerer min undervisning, så man som ny kan føler sig hel tryg, og at man som øvet også kan blive udfordret.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?
Jeg ønsker at mine elever får en større anatomisk kropsbevidsthed, som fremadrettet vil hjælpe dem i deres træning. Og at de går fra mine timer trætte, men ladet med god energi, fordi de fik en oplevelse af at de kan lidt mere, end de selv er klar over. Jeg ønsker at de får et break fra hverdagen udenfor, og går ud af Senses med skulderne lidt længere nede, end da de kom.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Jeg kan specielt godt lide at der er plads til alle i Senses studier. Her er der ikke kun fokus på kalorieforbrænding, men fokus på holistiske træningsformer, hvor teknik, krop og sjæl inddrages for at skabe samlet velvære.

Hvad motiverer dig til at undervise?
Det motiverer mig at få folk til at finde glæden ved bevægelse. At være med til at formidle og skabe en forståelse af at vores krop er et fantastisk redskab, som hele tiden sender os signaler. Og som, gennem den rette træning, er foranderlig, selv når den har været igennem store skader. At skabe “aha” oplevelser, så eleverne går fra timen med et bedre kendskab til deres krop, er en kæmpe motivationsfaktor for mig.

N

Reformer

N

Barre

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

 

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: senses@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer efter holdplanen. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser.

Holdplan

Medlemsskab

u

FAQ & godt igang

Webshop

Mit Senses & booking