Lærke Heilmann

Lærke Heilmann underviser i Barre og Reformer.

Lærke er uddannet danser fra skolen for moderne, ballet og afrobrasiliansk dans i Brasilien. Hun studerede her i årene 2007 til 2009, hvorefter hun videreudviklede sine kompetencer med en STOTT pilates matwork uddannelse samt diverse workshops i flexband, stabilityball og arcbarrel. Det var under dansestudierne, at Lærke opdagede pilates og blev grebet af de mange paralleller mellem pilates, yoga og dans.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Jeg lægger vægt på, at der skal være et glidende flow imellem øvelserne og en god balance imellem variation og gentagelse. Alle skal kunne være med, og uanset hvilket niveau, man er på, er mit mål, at alle går fra klassen med en følelse af at have udfordret kroppen.

Hvad giver træningen dig?

Jeg kan godt lide den måde barretræningen arbejder med hele kroppen på en intensiv, effektiv og sjov måde. Musikken og de forskellige øvelser gør, at du aldrig keder dig, og energien i timerne får dig til at give den alt, hvad du har.
Jeg er vild med reformeren, da træningen aldrig bliver triviel. Variationen af øvelser er stor, og muligheden for at kombinere flere muskelgrupper i samme øvelse gør det til en meget effektiv træning. Reformeren gør dig bevidst om, hvor vigtigt det er at holde dit center stabilt, og når du først har forstået teknikken omkring pilates og reformer, opdager du, hvordan en bevidst og intelligent træning hurtigt giver resultater.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig efter en klasse med dig?

Jeg håber, at de går fra min klasse med en følelse af at have arbejdet godt med kroppen på en både sikker og virksom måde. Jeg prøver altid at besvare alle spørgsmål og hjælpe med alternativer, hvis en skade eller andet står i vejen for at udføre en øvelse.

Hvad er det særlige ved Senses?

Senses er som en lille oase i byen, og jeg elsker den ro og følelse af velvære stedet udstråler. Her er plads til den enkelte, og de mange undervisningstilbud gør, at du altid kan finde noget, der passer til dit behov og humør. Som underviser mærker jeg den energi og lyst til at lære, som medlemmerne har, og den her smittende, positive stemning gør timerne til noget specielt.

N

Reformer

N

Barre

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.