Louise Flyvholm Schwarz

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
Jeg lægger stor vægt på, at de tekniske øvelser bliver udført korrekt, så folk får det bedst mulige udbytte af deres træning. Samtidig er der stor diversitet i min undervisning, så der er plads til den individualitet eleverne kommer med.
Det er også et stort fokus i min undervisning at der er god energi og højt humør i mine klasser. Jeg tror på at man træner mere effektivt hvis man samtidig formår at smile.

Hvad ønsker du dine elever skal tage med sig fra en klasse med dig?
Jeg ønsker, at mine elever skal føle de har arbejdet hårdt og udfordret sig selv når de har været til mine klasser. Jeg ønsker også samtidig at de går ud af rummet med en følelse af at have opnået en form for progression og følelsen af at kunne give sig selv et skulderklap.

Hvad kan du særligt godt lide ved Senses?
Der er mange ting jeg særligt godt kan lide ved Senses. Dét der gør det helt specielt er atmosfæren og de skønne mennesker der kommer i studierne, både undervisere og elever. Der er den perfekte kombination af et sundt og ambitiøst trænings miljø, men hvor der også er plads til at lytte til sin krop og sit sind.

Hvad motiverer dig til at undervise?
Jeg elsker selv at bruge min krop og have bevægelse og træning som en stor del af min hverdag. At kunne dele den passion gennem undervisning i Senses’ studier er et privilegium. Det motiverer mig at undervise i et træningsmiljø hvor fok både lytter til deres egen krop og samtidig udfordrer sig selv.

N

Barre

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.