Maria Ejegod

Maria underviser på Yoga & Hot Yoga.

Hvad er din motivation for at undervise? Min motivation er at give folk en chance for at slukke for hjernen, og fordybe sig i kroppen. At finde en måde at forstå de små signaler vi får gennem dagen, men som regel vælger at overse. Det var også derfor jeg blev kropsterapeut.

Hvad motiverer dig til selv at holde dig i gang? Yogaen giver mig en ro og et klarsyn på mig selv og min omverden, som jeg altid har søgt. Jeg har svært ved at stå stille, men med yogaen er jeg ikke bange for at prøve. Livet er en finurlig størrelse. Og det er helt fantastisk at se og mærke, den styrke, tillid og mod som de dybe fald, knækkede smil og tunge tårer skaber. Det giver dig plads til at turde omfavne latteren, varmen og kærligheden.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? Jeg lægger meget stor vægt på kernen. På at finde en balance mellem styrke og sikkerhed og balancen mellem aktivitet og stilstand.

N

Hot yoga

N

Hatha yoga

N

Urban yoga

N

Urban zen

N

Restorativ yoga

N

Yin yoga

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 10.00-13.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.