Mette Kopp

Mette Kopp underviser i Barre, Yoga og Hot Yoga.
Mette er personlig træner, kostcoach, danselærer, zumbainstruktør, yoga-, pilates- og meditationslærer. Hun har en baggrund som cand. mag., stresscoach og underviser i personlig udvikling. Mette har praktiseret yoga i 10 år ved siden af mange andre træningsformer og er blevet mere og mere grebet af yogaens muligheder for udvikling, fordybelse, energiopbygning, jordforbindelse og kontakt indadtil.

Hvad lægger du vægt på i din yogaundervisning?

At yogaen skal tilpasse sig kroppen, ikke omvendt. Nærvær og det at anslå en energiopbyggende balance imellem blidhed og anstrengelse. Jeg fokuserer på flowet i yogaen, på at udfolde den som en dialog med kroppen. Det skal være udfordrende at komme til yoga, men det skal være en ustressende udfordring! Det er det, man kan øve sig i – at blive god til at udføre noget krævende samtidig med, at man dvæler i en indre ro. Den evne kan vi så tage med os ind i hverdagen.

Hvad med Barre-træningen?

I barretræningen får vi mulighed for at udfolde de mere kick-ass-sider af os selv – styrken, udholdenheden, evnen til at presse sig selv – men på en feminin måde, med ynde og med fokus på hele kroppen, inklusive balancen, koordinationsevnen og de finere muskelgrupper. Endvidere er det træning med stort udviklingspotentiale, hvor man hele tiden kan få mere og mere ud af øvelserne og hurtigt ser positive resultater.

Hvad giver yoga dig?

Personlig, kropslig og spirituel udvikling, opmærksomhed, kærlighed og energi. Den giver indre og ydre ro, skaber jordforbindelse og kontakt indadtil. Yogaen skaber også rummelighed og bevægelsesfrihed på alle planer. Al kropslig udfoldelse er for mig at se kærlighed til sig selv, især yogaen, mere end noget andet. Og det at have en krop, der er sund, og som man godt kan lide, er en essentiel del af at leve lykkeligt.

Hvad ønsker du, medlemmerne tager med sig efter en klasse med dig?

Jeg håber, at de går bløde, nærværende og glade derfra med følelsen af at have brugt hele kroppen og haft et dejligt frirum. Måske har de også lært noget om sig selv og deres krop, som de kan tage med sig videre. Jeg håber, at de går fra yogaen en krop, der er smidigere, stærkere og har en god jordforbindelse, et roligt sind, og måske også med større kærlighed og bedre kontakt med sig selv.

N

Yoga

N

Hot yoga

N

Barre

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.