Mette Lønhart

Mette underviser i yin yoga og flow yoga.
Hvad er din motivation for at undervise?
Jeg har altid været glad efter at have undervist en yogaklasse – og taknemmelig. Taknemmelig over at få lov til at være katalysator i en masse menneskers processer i livet samt give min glæde og passion for krop og sind videre.
Det at pleje kroppen, strække bindevævet og få krop og sind til at flyde sammen er bare det bedste.  At se den enkelte elev komme hjem i sig selv er en gave.
Jeg elsker også selv at være på måtten.  At lukke øjnene og blive guidet ind i – måske tilbage til – kroppen efter en travl dag eller tid.  Yoga er balsam for min sjæl.
Hvad lægger du vægt på i din undervisning?
Jeg lægger vægt på at møde eleverne, der hvor de er, og samtidig håber jeg på, at jeg kan hjælpe dem til dybere kropsbevidsthed. Jeg kobler ofte meridianer, følelser og organer på de forskellige stillinger i Yin yoga, da jeg oplever, at det hjælper nogle til lettere at være tilstede med det, der sker i deres krop.
Jeg nyder at se det enkelte menneske “vokse”,  blive mere i et med sig selv og sin krop samt komme tættere på at kunne udnytte kroppens potentiale.
 Hvad vil du gerne have, at medlemmerne tager med sig fra din klasse?
Min intention er, at det enkelte medlem gerne skal føle mere nærvær, velvære samt ro, og at det så vil indebære en lyst til at komme tilbage – snart, meget snart 😉
Hvad gør at Senses er et dejligt sted at være?
Jeg nyder de mange muligheder der er for at træne kroppen og dermed sindet, de engagerede undervisere samt ånden i centrene.
N

Yoga

N

Yin yoga

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.