Sara Gløjmar Berthou

Hvad lægger du vægt på i din undervisning? Uanset om det er en fysisk krævende time eller en roligere time har min undervisning først og fremmest fokus på at skabe et trygt rum, hvor man kan møde sig selv fokuseret, ærligt og medfølende. Gennem åndedrættet og de fysiske stillinger øver vi os sammen i at finde frihed og lethed i hvert øjeblik, præcis som det er. Derudover har jeg fokus på at få rettet alle de små detaljer, der hjælper til at få gode kropsvaner og undgå skader.

Hvad giver yoga dig? En nulstilling af krop og sind som hjælper mig til at se klarere. Gennem min yogapraksis får jeg mulighed for at møde mig selv uden dagligdagens filter og dermed mulighed for at få repareret alle de forviklinger, som uafværgeligt opstår i et moderne liv. Og så elsker jeg alt det, som min krop helt praktisk bliver i stand til at gøre ved hjælp af den fysiske træning.

N

Hot yoga

N

Yoga

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 10.00-13.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.