Stinna Shaktiva

Stinna Shaktiva underviser i Hot yoga, Vinyasa og Hatha yoga.

Indien år 2002 blev året, hvor Stinna afsluttede sin grunduddannelse i yoga. Hun er desuden uddannet professionel danser (München) og har i årenes løb praktiseret en vifte af yogaklasser og workshops i LA, New York, San Francisco etc. Stinna har hele tiden søgt og studeret flere retninger og systemer blandt andre Forrest yoga, Anusara, Ashthanga, Istha yoga og Kundalini. Når Stinna ikke underviser i Senses studerer hun på Statens Scenekunstskole, hvor afgangsspecialet som Danseformidler er ved at tage form. Efter påbegynder Stinna at studere Rolfing for at dykke dybere ned i kroppens anatomi og struktur.

Hvad er din motivation for at undervise?

Jeg opdagede yoga igennem en danseunderviser, og blev “hooked” med det samme. Jeg holder utroligt meget af at guide kroppen til balance, for der følger som regel en følelse af frihed og mere rummelighed med. Jeg elsker virkelig den energi, vi mennesker kan skabe sammen i et yogalokale, når vi ikke dømmer, ikke konkurrerer men bare er her og tillader os selv og hinanden at være, som vi er. Og så er det en fornøjelse at se mine elever udvikle sig!

Hvad motiverer dig til stadig at praktisere idag?

Jeg tror på, at kroppen er døren, som forbinder. Det lyder måske lidt flippet, men det virker for mig. “Ud af hoved og ind i kroppen”, og så er der flow! Sådan føles det i hvert fald i de små magiske øjeblikke med total frihed, der kan komme snigende midt i en stilling. Jeg praktiserer for at blive ved med at være i balance, og det er en konstant daglig praksis. Samtidigt syntes jeg det er enormt sjovt, og jeg elsker at nørde teknik og lave kreative sekvenser.

Hvad lægger du vægt på i din undervisning?

Nærvær og ro, til trods for at mine timer er rimelig fysiske. Jeg har stor fokus på teknik og allignment og på at holde et dynamisk flow og en høj intensitet. Men der må gerne både eksperimenteres og grines i løbet af mine klasser. Alting åbner bedre op, hvis vi ikke er alt for stramme og alvorlige.

Hvad ønsker du, at medlemmerne skal tage med sig efter en klasse med dig?

Jeg ønsker, at man tager de ting med, man kan bruge. Det er jo meget individuelt, hvorfor man træner. Det kan være noget teknisk, noget skadesforebyggende, noget personligt, måske spirituelt, eller måske bare et behov for at få trænet hele kroppen og svede igennem. Der er plads til det hele, og man må tage præcis det med, man har lyst til.

N

Hot yoga

N

Hatha yoga

N

Vinyasa yoga

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: amagerbro@senses.dk

 

 

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: finsensvej@senses.dk

 

 

Senses Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: norrebro@senses.dk

 

 

 

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: vesterbro@senses.dk

 

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-13.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 9.00-12.00

*OBS - telefontider ifb. med helligdage er kl. 9.00-11.00.