Reformerundervisere søges!

af | 9. aug 2022

Hos Senses søger vi dig der kan undervise motiverende reformerklasser

Du har en relevant pilates reformer uddannelse og minimum et års undervisningserfaring. Du er udadvendt og elsker at undervise og motivere andre. Du holder dig opdateret på dit område og deltager gerne på klasser selv for at lade dig inspirere af dine kollegaer. Du kan undervise på dansk.

Vi søger primært dig, der kan undervise morgen/formiddag, aften og i weekender – og gerne i flere af vores studier.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning i dag.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send en kort ansøgning og dit CV til job@senses.dk og fortæl os hvilke dage og tidspunkter, du kan undervise, samt i hvilke af vores studier.

Se også

Vil du arbejde hos Senses Frederiksberg?

Vil du arbejde hos Senses Frederiksberg?

Studiekoordinator til Senses Har du lyst til en deltidsstilling med afveksling i arbejdsopgaverne, fleksibelt skema og en vigtig koordinerende funktion som den, der sikrer at vores studie på Frederiksberg er et rart sted at være, både for medlemmer og medarbejdere? Så...

læs mere

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail (generel): senses@senses.dk
E-mail (medlemskab): reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen – se de normale tider i FAQ’en. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelser på mail vedr. dit medlemskab rettes til reception@senses.dk.