Yin Yogauddannelse

Tilbage til uddannelsens forside

Til dig som elsker Yin yoga –

60 timers fordybelse i Yin yogaens verden.

 

 

Yin Yoga Yogalæreruddannelse

På Senses Yin Yoga Yogalæreruddannelse uddannes du i funktionel Yin Yoga. Du kommer til at fordybe dig i Yin yogastillingerne både i praksis og i teori. 

Gennem en blid og uformel stemningen dykker vi sammen ned i krop og sind og fordyber os i nervesystemet, åndedrættet, meridianbaner og Chi (energi). Vi fordyber os i hvordan nervesystemet balanceres og i åndedrættet og dets betydning gennem mindfulness og praktiske øvelser. Vi gennemgår meridianbaner, organer og chi (energi) og hvordan det hænger sammen med Yin Yoga.

 Du vil udvikle din personlige yogapraksis og opnå øget bevidsthed i krop og sind. I takt med at din praksis udvikler sig vil det blive tydeligere for dig at mærke energistrømmene i kroppen, få en dybere forståelse og oplevelse af de følelsesmæssige og mentale transformationsprocesser som yin yogaen kan sætte gang i. Processer der skaber healing på flere planer og giver mere energi, overskud og større indsigt.

Senses Yin Yogauddannelse er til dig der vil fordybe dig i funktionel Yin Yoga og samtidig lære at formidle Yin Yogaklasser der tager udgangspunkt i folks forskellighed. 

Undervisningen tager udgangspunkt i funktionel træning og bevægelse af kroppen. Du lærer at undervise stillingerne så de passer til alle de forskellige kroppe du møder på dine klasser fremover. Undervisningen veksler mellem teori og praksis. 

Selvom Yin Yoga er en rolig yoga praksis har den en stor effekt. Ikke kun på den fysiske krop, men også på den mentale og energetiske krop. Yin Yoga bygger på den kinesiske viden om Chi (livsenergi). Chi kan stagnere forskellige steder i kroppen og skabe blokeringer. Blokeringer skabes af måden vi bruger – eller ikke bruger kroppen på. Blokeringer skabes  af tanker vi tænker,  følelser vi prøver at undgå og oplevelser vi har haft gennem livet. Yin Yoga har potentialet til at løsne op for disse blokeringer så kroppen åbner sig og Chi begynder at strømme og dermed skabe  et velbehag der gør  krop og sind mere bevægelig og levende. 

Yin Yoga er i praksis en venlig invitation til at give krop og sind opmærksomhed og som over tid sætter dig i stand til at forbinde dig med alt det, der opleves i kroppen, energistrømmene, følelserne og tankerne. 

Fordybelse i Yin Yoga kan til tider være udfordrende og derfor er en venlig, kærlig og ikke mindst åben og nysgerrig tilgang vigtig. Med den tilgang lærer vi at møde os selv og være med dét der foregår inden i. 

Lidt efter lidt vil det udfordrende ændre sig til værdifulde erfaringer der kan bidrage til mere nærvær, ro og glæde i hverdagen og i livet.

En Yin Yoga praksis hjælper med at opbygge energi. Jo mere energi der strømmer i kroppen, jo mere overskud opstår til transformationsprocesser, både følelsesmæssigt og mentalt.

“Yin Yoga is simple, but simple does not mean easy.”

― Bernie Clark

Målgruppe

Yin yoga uddannelsen henvender sig til dig, der elsker yin yoga med alt hvad den kan og til dig der har et ønske om, at dele din glæde for Yin Yoga med andre. Uddannelsen giver dig et godt fundament for at undervise andre i Yin Yoga.

Du skal have erfaring med at dyrke yoga og være motiveret for at lære og udvikle dig.

Du har et ønske om at investerer den tid det tager at absorbere nye læringer.

Du har måske allerede en anden yogauddannelse og/eller du har en aktiv yogapraksis og et ønske om at supplere din viden med Yin Yoga.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen strækker sig over 60 timer fordelt på 8 undervisningsdage med i alt 4 undervisningsmoduler. Undervisningen lægger vægt på fordybelse, teori, viden og formidling af Yin Yoga. 

Din egen dybe praksis giver dig personlig erfaring, viden og et bredere perspektiv. Dette lærer du at omsætte når vi i praksis på uddannelsen øver os i formidling og i at undervise Yin Yoga. 

Tidsplan

4 moduler á 8 undervisningsdage

Modul 1: <nye datoer på vej>

Modul 2: <nye datoer på vej>

Modul 3: <nye datoer på vej>

Modul 4: <nye datoer på vej>

Pris

Uddannelsespris
Pris kr. 8500,-

Prisen er inklusiv materiale og diplom ved fuld deltagelse.

Vigtig info om  betaling

Kr. 2500,- af uddannelsens pris anses som depositum. Ved annullering af pladsen mere end 60 dage før uddannelsesstart, tilbagebetales uddannelsens pris (inkl. tilmeldingsgebyr) fratrukket depositum. Ved annullering af pladsen senere end 60 dage før uddannelsesstart tilbagebetales uddannelsens pris ikke, medmindre det lykkes Senses at afsætte pladsen til anden deltager. I så fald tilbagebetales uddannelsens pris fratrukket depositum.

Ændringer af opstartsdato.
Ændres  uddannelsens opstartsdato pga. Covid e.lign., er det muligt at få refunderet det fulde beløb inkl. depositum, såfremt du ikke længere, pga. ændringerne har mulighed for at deltage på uddannelsen. Annullerer eleven pladsen senere end 60 dage før uddannelsesstart tilbagebetales uddannelsens pris ikke, medmindre det lykkes Senses at afsætte pladsen til anden deltager. I så fald tilbagebetales uddannelsens pris fratrukket depositum.

Ved frafald efter uddannelsens start tilbagebetales beløbet ikke, uanset årsag og tidspunkt.

 

Informationsmøde om uddannelsen

Kom og hør om uddannelsen, få svar på dine spørgsmål, mød lærerne og se omgivelserne.
Næste informationmøde er <ny dato på vej>
 
Mødet afholdes hos Senses Vesterbro, Sommerstedgade 5B, 1718 KBH V.
Få direkte besked om informationsmøde ved at sende en mail til udd@senses.dk

Sted

Senses Vesterbro Sommerstedgade 5-7, 1718 København V.

Tilmelding

Du tilmelder dig uddannelsen ved at sende en mail til udd@senses.dk

Mød underviserne

Spørgsmål

Har du spørgsmål omkring uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på udd@senses.dk.