10 års fødselsdag

af | 1. maj 2022

Programmet opdateres løbende…

Vi fejrer, at Senses fylder 10 år i maj.

I maj 2012 åbnede Senses dørene til studiet på Vesterbro. 10 år er fløjet afsted mens vi har leveret Yoga, træning og forløb til et hav af medlemmer – og uddannelser til mange elever.

Hele maj måned har vi dedikeret til, at holde vores fødseldag og vi har mange ting på programmet. I dag løfter vi sløret for de første ting. I den kommende måned hører du meget mere fra os. Vi fejrer nemlig vores fødselsdag hele maj måned.

100 goodiebags til vores medlemmer
Er du medlem hos Senses og træner du i maj måned, så er du med i lodtrækningen om 100 Goodiebags med en værdi op til 1.200 kr. Du finder mærker i din goodiebag som fx Moshi Moshi Mind, Eva Solo, Miild Hudpleje, GoYogi, Senses, Villa Lovis og BKR flasken.

Lodtrækningen finder sted d. 31. maj 2022. Er du en af de heldige 100 vindere, så kan du hente din Goodiebag fra 1. juni 2022 i vores studier. Du får besked via mail.

Brunch for medlemmer med 10 års jubilæum
Meldte du dig ind hos Senses i vores første år, så modtager du inden længe en invitation til at spise brunch med os søndag d. 29. maj 2022. Hold godt øje med din mailboks i den første uge af maj.

Har du først 10 års jubilæum hos Senses næste år? Så inviterer vi dig til brunch i maj måned 2023. Og sådan fortsætter vi år efter år med at fejre vores 10 års medlemmer.

Fejring af fødselsdagen i alle studier d. 30. maj
Mandag d. 30. maj fejrer vi fødselsdagen i alle studier. Programmet for dagen løfter vi sløret for snart. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen så du kan huske at booke træning den dag. Programmet opdateres…

Fødselsdagskampagne – Dyrk Yoga og Hot Yoga for 249 kr.
Meld dig ind på vores fødselsdagskampagne og få adgang til 3 klasser hver måned. Du kan booke Yoga og Hot Yoga i alle studier. Prisen fortsætter så længe du er medlem.

Opret dit medlemskab senest d. 31. maj 2022.
Seneste startdato er d. 31. maj 2022.

Opret dig som medlem her.

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses

Senses

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Kontakt os

Senses
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail (generel): senses@senses.dk
E-mail (medlemskab): reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen – se de normale tider i FAQ’en. Vi har som regel lukket midt på dagen på hverdage, hvor der ikke er klasser. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelser på mail vedr. dit medlemskab rettes til reception@senses.dk.