Intensiv Ny til yoga 

 

Kickstart din yogarejse og kom i balance – mentalt og fysisk
Har du holdt dig fra at prøve yoga, fordi du har tænkt, at du ikke var smidig nok? Savner du at mærke og bevæge din krop efter et udfordrende år? Så er du slet ikke alene. Yoga er for alle og ikke kun for dem der allerede kan nå deres tæer og lave handstands. Det handler om at finde den yogaform, der passer dig bedst og mærke udviklingen i både krop og sind.

Vi har skabt et 4 ugers forløb til dig der er ny til yoga, hvor vi tager dig i hånden fra start af og introducerer dig til yogaens univers.

Under dette forløb vil din krop blive stærkere og mere smidig. Du kan finde ro og fordybelse, samt styrke din balance og koncentration.
Vi lover vi dig en blid opstart i et trygt miljø, med faste undervisere og lukkede hold. Lad os hjælpe dig i gang og give dig troen og lysten på, at fortsætte din yogarejse efter de 4 uger.

Gennem forløbets 4 uger får du:
2 faste yogaklasser om ugen
2 bonus klasser so, du kan booke frit f.eks. Reformer, Barre eller Cardio
Undervisning af dygtige og erfarne undervisere på et lukket hold
Følgeskab af den samme gruppe mennesker
Ugentlig inspirationsmail

Det får du ud af 4 ugers kickstart:
Lærer de grundlæggende yogastillinger i et trygt miljø
Tid til fordybelse og ro
Øget koncentration
Bedre balance både i øvelserne og i kroppen
Forbedret smidighed
Øget mobilitet
Større udholdenhed
Struktur på din træning
Sunde rutiner for krop og sind i din hverdag
Motivation til at fortsætte med de nye vaner

Efter de 4 uger, vil du være godt i gang med din praksis og have opbygget sunde rutiner i din hverdag. Du kan teste andre Senses klasser sideløbende og finde præcis den kombination, der fungerer og motiverer dig.
Tag behageligt, tætsiddende træningstøj på, som du kan bevæge dig i. Du skal medbringe din egen måtte. Har du ikke en måtte, kan du købe en i receptionen.
Tøv ikke med at spørge underviseren, hvis du er i tvivl om noget. Har du skader, bekymringer eller andet der kræver særlige hensyn, så informer din underviser inden klassen starter.

 

Vesterbro.

Tirsdage og torsdage kl.kl.8.30-9.30

Underviser: Aviaja Asa

Tilmeld her: