Gratis forkælelsesklasser til medlemmer

Senses forkæler dig…

Selvomsorg, forkælelse og nydelse er noget der løfter energien hos de fleste af os. Hos Senses vil vi gerne inspirere og hjælpe med, at holde energien og humøret oppe hen over efterår og vinter ved, at forkæle dig med nogle lækre og *gratis klasser.

‘Senses forkæler dig’ klasser, er månedlige ekstra klasser som vi løbende drysser ind i skemaet.
Du tilmelder dig blot via holdplanen.

*gratis for medlemmer med et løbende medlemskab.

 

Senses Nørrebro

Book via holdplanen

 

Onsdag d. 24. november kl. 18.15-19.45
Yin Immersion – fordybelsesklasse i vandelementets tegn
Underviser: Rebekka Owe

I Yin Yoga arbejder vi bl.a med meridianerne, som er kroppens energibaner, de er knyttet til de forskellige organer. 5 element teorien følger årets gang og ifølge teorien er vintermånederne knyttet til vandelementet, der igen er knyttet til nyre og blære. Er der en ubalance i nyre/blære meridianerne, kan det give stivhed og smerter i lænd og led.

Nyre/ blære meridianerne og vandelementet er ligeledes forbundet med eksistentiel erkendelse som vi oftere kommer i kontakt med om vinteren hvor bladene falder af træerne og alting står mere nøgent. Denne årstid kan bruges til at genoprette en dybere kontakt med dig selv.

På denne Yin Immersion fordyber vi os i en nærende praksis, med stillinger og stræk der stimulere nyre/ blære meridianerne samt myofascial release der fremmer kroppens naturlige udrensning. Vi skaber tryghed og et blidt flow i kroppen, der beroliger nervesystemet. Herved arbejdes der med de eventuelle ubalancer i nyre/ blære meridianen der kan give stivhed i muskler og smerter i lænd og led.

Du vil opleve øget ro, afspænding og forløsning i både krop og sind.

 

Senses Vesterbro

Book via holdplanen

 

Tirsdag d. 23. november kl. 18.15
Medi Yoga
Underviser: Laila Brandt

Mediyoga er en række fastlagte programmer, som er nøje sammensat af meditation, åndedrætsøvelser og yogastillinger/øvelser, som holdes i længere tid. Det er en terapeutisk yogaform, som tager udgangspunkt i oprindelig yoga fra Indien, med rødder i den tantriske tradition.

Forskningen viser at Mediyoga virker rigtig godt på stress, udbrændthed, angst, hovedpine, ryg lidelser og lunge- og hjertesygdomme.

Det handler om at skabe balance i din krop; fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Balance skaber forudsætninger for, at kroppen kan bearbejde og heale sig selv.

 

Senses Frederiksberg

Book via holdplanen

 

Torsdag d. 25. november kl. 19.00
Mandala Flow (undervises på engelsk)
Underviser: Meagan Klein

Ordet Mandala stammer fra Indien og betyder kreds eller cirkel.
Mandala bruges til meditation og åndelig fokusering indenfor både buddhisme og hinduisme.
Den symbolisere universet og jord, vand, ild og luft.

En Mandala bruges i meditation, som et visuelt værktøj, der hjælper til at finde fokus og øget bevidsthed. I en Mandala inspireret yogapraksis, finder du det samme fokus gennem nøje udvalgte bevæge – og åndedræts mønstre.

På denne Mandala Flow klasse vil vi integrere det cirkulære og de spiralmønstre, der ofte er
repræsenteret i en Mandala. I stedet for lineær bevægelse ud fra yogamåttens firkantede form, vil vi udforske cirkulære bevægelser 360
grader rundt om yogamåtten.

Kom og oplev nye måder at bevæge dig på og fordyb dig i Mandalens cirkulære
og magiske univers.

 

Senses Amagerbro

Book via holdplanen

 

<nye klasser er på vej…>

 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses