Temaklasser hos Senses

Temaklasser i juni måned

Her kan du se de temaklasser Senses byder på i denne måned. Husk at booke din plads på forhånd.
Temaklasser er inkluderet i alle løbende medlemskaber, hvis de ligger indenfor det tidsrum, dit medlemskab gælder til. Bruger du klippekort koster de et enkelt klip ligesom almindelige klasser.

 

Kundalini-inspireret yoga 

Onsdag den 7. juni kl. 18.45 hos Senses Frederiksberg

Kom og nyd en kundalini-inspireret temaklasse guidet af Christina Præstkær. Gennem klassen skal vi arbejde på at styrke vores indre ild, åbne vores hjerter og dyrke glæden, så vi er klar til at tage hul på sommeren. Kundalini yoga, også kendt som bevidsthedens yoga, involverer både aktive og stille bevægelser, dynamiske åndedrætsøvelser, mantraer og meditationer.

Alle kan deltage på klassen, og du behøver ikke at have dyrket hverken yoga eller Kundalini på forhånd.

 

Lydbad 

Lørdag den 10. og 17. juni kl. 10.15 hos Senses Vesterbro
Søndag den 11. og 18. juni kl. 10.30 hos Senses Nørrebro

Bliv badet i lyd fra gong og andre healende instrumenter, når klangmassør, gongspiller og healing practitioner, Pernille, fører dig igennem en times lydbad. Lydbad er som en indre massage, der giver dyb afspænding, stimulerer nervesystemet og løsner blokeringer.

Alle kan deltage i lydbadet, alt hvad du skal, er at ligge lunt og godt på underlaget og lade dig omslutte af lyde og vibrationer, der kan bringe dig i en meditativ tilstand af dyb ro i krop og sind.

 

Kundalini-inspireret yoga

Mandag den 12., 19. og 26. juni kl. 18.45 hos Senses Vesterbro

Kom og nyd tre kundalini-inspirerede temaklasser guidet af vores nye underviser Christina Præstkær. Hver klasse er koncentreret om et sommerligt tema, hhv. ild-elementet, sommersolhverv og midsommer. Kundalini yoga, også kendt som bevidsthedens yoga, kombinerer både aktive og stille bevægelser med dynamiske åndedrætsøvelser, mantraer og meditationer.

Alle kan deltage på klassen, og du behøver ikke at have dyrket hverken yoga eller Kundalini på forhånd.

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses