Temaklasser hos Senses

Temaklasser hos Senses

Her kan du se de temaklasser Senses byder på i den kommende tid. Husk at booke din plads på forhånd – du kan se dem på holdplanen 14 dage før de starter.
Temaklasser er inkluderet i alle løbende medlemskaber, hvis de ligger indenfor det tidsrum, dit medlemskab gælder til. Bruger du klippekort koster de et enkelt klip ligesom almindelige klasser.

 

Ashtanga yoga | Senses Nørrebro og Vesterbro

Tirsdag den 2., 9., 16., 23. og 30. april kl. 16.15 – 17.15 på Nørrebro
Lørdag den 6.,13., 20. og 27. april kl. 10.45 – 11.45 på Vesterbro

Til Ashtanga Yoga bliver du guidet igennem en tilpasset version af den traditionelle ”Første serie”, som er udviklet af Patthabi Jois. Første serie består af en række faste stillinger, der udføres i en fast rækkefølge, her dog justeret så det passer til en 60 minutters klasse.
Ashtanga yoga er styrkende og dynamisk og vil udfordre din udholdenhed. Vi bliver i hver stilling i cirka fem vejrtrækninger og væver bevægelse og vejrtrækning sammen.
Klassen afsluttes med shavasana.

Underviser: Anna Luna

 

Body SDS Grundtræning | Senses Nørrebro

Torsdag den 4., 11., 18. og 25. april kl. 18.20 – 19.20 på Nørrebro

Måske kender du Body SDS som behandlingsform, men kender du også Body SDS som træningsform? Body SDS er et anerkendt behandlingssystem, hvortil der er udviklet en hel grundtræningsserie. Den kan du prøve hos Senses i marts. På en Body SDS Grundtræning arbejder vi med hele kroppen og alle dens muskel- og ledgrupper. Vi starter med fokus på fødderne og bevæger os hele vejen op gennem kroppen. Træningen har fokus på korrekt brug af muskler, og vi arbejder med både kondition, styrketræning og frigørelse af kroppens spændinger. Det bliver intenst, hårdt, varmt og sjovt.

Underviser på Nørrebro: Rebekka Berg

 

Bevæg dig til et friere åndedræt | Senses Nørrebro og Frederiksberg

Lørdag den 6. og 20. april og den 4. maj kl. 11.30 – 12.30 på Nørrebro
Søndag den 7., 14., 21. og 28. april kl. 17.00 – 18.00 på Frederiksberg

Denne klasse er for dig, som har lyst til at opleve, hvordan nænsomme og rolige bevægelser kan give dig fornemmelsen af en mere fri vejrtrækning.
For at skabe plads til åndedrættet udspænder vi muskler og led omkring rygsøjle, brystkasse og bækken og kombinerer øvelser fra pilates og yoga med de fundamentale bevægelsesmønstre, som vi lærte de første måneder efter vores fødsel. Vi arbejder både med bevægelse og stilstand, til musik og i stilhed og skaber sammen et trygt frirum til undersøgelse og fordybelse.

Underviser: Carl Tirsgaard

 

Lydbad | Senses Vesterbro

Søndag den 14. og 21. april kl. 10.00 – 11.00

Bliv badet i lyd fra gong og andre healende instrumenter, når klangmassør, gongspiller og healing practitioner, Pernille, fører dig igennem en times lydbad. Lydbad er som en indre massage, der giver dyb afspænding, stimulerer nervesystemet og løsner blokeringer.
Alle kan deltage i lydbadet, alt hvad du skal, er at ligge lunt og godt på underlaget og lade dig omslutte af lyde og vibrationer, der kan bringe dig i en meditativ tilstand af dyb ro i krop og sind.

Underviser: Pernille Grand

 

Fuldmånemeditation | Senses Vesterbro

Onsdag den 24. april kl. 19.00 – 20.00

Denne temaklasse byder på fordybelse, refleksion og klarhed og er en invitation til at give slip på det, du ønsker at lægge bag dig, så du kan lukke op for nye ønsker, mål og drømme.
Fuldmånen symboliserer helhed, fuldkommenhed og spirituel power. Gennem bevægelse, mantras og vejrtrækning arbejder vi med den aktive og særlige energi, der er omkring hver fuldmåne. Klassen består af flere enkelte meditationer, som lægges ind mellem små blide stræk og flows, som udføres liggende og siddende. Klassen afsluttes med en lang meditation.

Underviser: Anna Luna

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses