Temaklasser hos Senses

Temaklasser hos Senses

Her kan du se de temaklasser Senses byder på i den kommende tid. Husk at booke din plads på forhånd – du kan se dem på holdplanen 14 dage før de starter.
Temaklasser er inkluderet i alle løbende medlemskaber, hvis de ligger indenfor det tidsrum, dit medlemskab gælder til. Bruger du klippekort koster de et enkelt klip ligesom almindelige klasser.

 

Yolates | Senses Vesterbro

Søndage fra den 5. november til den 17. december kl. 16.00 – 17.00

Yolates er en ‘groovy’ måde at nære dit dybe selv på og en måde at give din krop og sjæl opmærksomhed. Dans og bevægelse er et modsvar til et samfund, hvor vi skal holde på formerne og paces til at køre i et højt tempo. Gennem meditation, åndedrætsøvelser, dans, pilates og yoga kommer vi ud af hovedet og ned i kroppen.
Kom som du er, i tøj du kan bevæge dig i, og glæd dig til at træde ind i et trygt rum, hvor du kan smide det, der tynger dig, og forny din energi.

Underviser: Emilie Billing

 

Hot yoga og Backmitra | Senses Nørrebro

Mandage fra den 20. november til den 18. december kl. 18.00 – 19.00

Disse temaklasser er oplagt for dig, der sidder meget foran en computer og døjer med spændinger omkring skuldre og nakke. Backmitra er et særligt redskab, der hjælper til at slippe spændinger skabe cirkulation omkring bindevævet langs ryg, skuldre og nakke. Øvelserne på Backmitra’en kombineres med yogastillinger og simple bevægelser i et roligt tempo og klassen afsluttes med liggende afspænding.
Vær opmærksom på at klassen foregår i den varme sal.

Underviser: Susanne Perlheden

 

Lydbad | Senses Nørrebro

Søndag den 26. november og den 3. og 12. december kl. 12.00 – 13.00

Bliv badet i lyd fra gong og andre healende instrumenter, når klangmassør, gongspiller og healing practitioner, Pernille, fører dig igennem en times lydbad. Lydbad er som en indre massage, der giver dyb afspænding, beroliger nervesystemet og løsner blokeringer.
Alle kan deltage i lydbadet, alt hvad du skal, er at ligge lunt og godt på underlaget og lade dig omslutte af lyde og vibrationer, der kan bringe dig i en meditativ tilstand af dyb ro i krop og sind.

Undervisere: Pernille Grand

 

 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses