Temaklasser i Senses

Temaklasser i marts måned

Her kan du se de temaklasser Senses byder på i denne måned. Husk at booke din plads på forhånd.
Temaklasser er inkluderet i alle løbende medlemskaber og bruger du klippekort koster de et enkelt klip ligesom almindelige klasser.

 

Yin og lydbad

Lørdag den 4. og 18. marts kl. 10.00 hos Senses Vesterbro

To lørdage i marts kan du nyde 60 minutter med lange yin yogastræk akkompagneret af lyd og vibrationer fra gong, syngeskåle og andre healende instrumenter.

Klangmassør, gongspiller, healing practitioner og yogalærer, Pernille grand, guider dig ind i blide yin yogastillinger, så du kan lade dig omslutte af lydene fra hendes instrumenter. Lydfrekvenserne hjælper dig ind i en meditativ tilstand af dyb ro både i kroppen og sindet.

 

RO PÅ

Søndag den 5. og 12. marts kl. 10.00 hos Senses Frederiksberg

To søndage i marts guider Sandra Larsen temaklassen RO PÅ. Klassen byder på meditative kropsscanninger og rolige, langsomme og fokuserede bevægelser, der smidiggør bindevæv og muskler omkring nakke, skuldre, brystkasse, hofter og lår.
Træningen har sine rødder i den kraniosakrale rytme udviklet af fysioterapeut, Henny Klindt, og kombineres med nænsomme pilatesøvelser. Øvelserne foregår primært liggende med fokus på åndedræt og kropsbevidsthed. Klasserne er for alle, men er særligt egnede for folk med stress eller gener efter hjernerystelse.

 

Kundalini Yoga (75. minutter)

Onsdag den 8., 15. 22. og 29. marts kl. 18.30 – 19.45 hos Senses Vesterbro
Onsdag den 15., 22. og 29. marts kl. 10.15 – 11.30 hos Senses Vesterbro

Tag hul på foråret sammen med Susan Søgaard og nyd 75 minutters Kundalini-inspireret næring til den feminine, dynamiske skaberkraft.

Kundalini Yoga er en kraftfuld yogaform, der også er kendt som bevidsthedens yoga. Susan selv kalder den lykke- og vitalitetsyoga.
Gennem klassen kombineres aktive og stille øvelser og bevægelser med dynamiske åndedrætsteknikker, mantraer og meditationer, der giver en opløftende oplevelse og skaber kontakt til din intuition. Øvelserne har til formål at bevæge energien i kroppen på en særlig måde, der vækker vores sanser, samler vores fokus og hjælper os til at holde opmærksomheden i kroppen og i nuet.

 

Yin og Yoga Nidra

Søndag den 12., 19. og 26. marts kl. 17.00 hos Senses Nørrebro

Tre søndage i marts kan du forkæle krop og sind når Susanne Perlheden guider en times Yin og Yoga Nidra.
Yoga Nidra kaldes også den yogiske søvn og er både en meditationspraksis og en meditativ tilstand. Klassen starter med nærende Yin yogastræk, der gør kroppen klar til at lande liggende på måtten, så du kan nyde den guidede meditation og en tilstand af dyb ro og afspændthed.

 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses