Yin Yoga Immersion

Et fordybelsesforløb i Yin Yogaens indre verden

 

Indhold

På immersion fordybelsesforløb får du erfaring med alle de grundlæggende Yin yoga stillinger og deres variationer. Fordybelsen hjælper dig til, på en stille og rolig måde, at mærke effekten af stillingerne og nærværet. Du når et særligt og dybere lag. Ikke kun i din fysiske krop men også i dit sind.

 

  • Fordybelsesforløbet er til dig der er tiltrukket af Yin Yoga og har lyst til at lære mere.
  • Fordybelsesforløbet er til dig der elsker Yin Yoga og har lyst til en dybere oplevelse.
  • Til dig der forbereder dig selv på en Yin Yoga uddannelse.
  • Fordybelsesforløbet er til dig der overvejer at uddanne dig i Yin Yoga.
  • Fordybelsesforløbet er til dig der vil forberede en deltagelse på Yin Yogauddannelsen.
  • Fordybelsesforløbet er til dig der er tiltrukket af Yin Yoga, men ikke har praktiseret længe nok til at føle dig klædt på til deltagelse på Yin Yoga uddannelsen.
  • Fordybelsesforløbet er til dig der har en masse erfaring med Yin Yoga, men gerne vil lære undervisere og deres tilgang til Yin Yoga at kende før du starter på uddannelsen.
  • Fordybelsesforløbet er til dig der endnu ikke er afklaret med om du tør springe ud i et længere og dybere forløb, som Yin yoga læreruddannelsen jo er.
  • Fordybelsesforløbet er også til dig der ved, at jo mere erfaring du har inden du begynder yogalæreruddannelsen, jo hurtigere og lettere vil det være for dig at komme i gang med at undervise egne elever.

“Yin Yoga is simple, but simple does not mean easy.”
― Bernie Clark, The Complete Guide to Yin Yoga: The Philosophy and Practice of Yin Yoga

En Yin Yoga Immersion / fordybelses forløb er for dig der ønsker at fordybe dig i Yin Yoga, i din krop og i dit mentale og fysiske velbefindende. Det er også et forberedende forløb for dig der har lyst til at uddanne dig i Yin Yoga efterfølgende.

Yin Yoga er en rolig yoga praksis med stor effekt – ikke kun på den fysiske krop, men også den energetiske krop. På denne Yin Yoga Immersion kommer du, hver gang, helt ned i tempo. Vi tilbringer 3-6 min. i hver enkelt Yin Yoga stilling gennem den to timer lange fordybelsesklasse.

Selvom Yin Yoga er en rolig yoga praksis har den en stor effekt. Ikke kun på den fysiske krop, men også på den mentale og energetiske krop. En yin yoga praksis hjælper med at opbygge energi. Jo mere energi der strømmer i kroppen, jo mere overskud opstår til transformationsprocesser, både følelsesmæssigt og mentalt.

Yin Yoga er i praksis en venlig invitation til at give krop og sind opmærksomhed og som over tid sætter dig i stand til at forbinde dig med alt det, der opleves i kroppen, energistrømmene, følelserne og tankerne.

Fordybelse i yin yoga kan til tider være udfordrende og derfor er en venlig, kærlig og ikke mindst åben og nysgerrig tilgang vigtig. Med den tilgang lærer vi at møde os selv og være med dét der foregår inden i. Lidt efter lidt vil det udfordrende ændre sig til værdifulde erfaringer der kan bidrage til mere nærvær, ro og glæde i hverdagen og i livet.

Yin Yoga bygger på den kinesiske viden om Chi (livsenergi). Chi kan stagnere forskellige steder i kroppen og skabe blokeringer. Blokeringer skabes af måden vi bruger – eller ikke bruger kroppen på. Blokeringer skabes af tanker vi tænker, følelser vi prøver at undgå og oplevelser vi har haft gennem livet. Yin Yoga har potentialet til at løsne op for disse blokeringer så kroppen åbner sig og Chi begynder at strømme og dermed skabe et velbehag der gør krop og sind mere bevægelig og levende.

De forskellige Yin Yoga stillinger er simple men ikke nødvendigvis nemme at være i. Intentionen bag denne immersion er at du kan fordybe dig og opleve Yin Yogaens mange stillinger og variationer, og mærke hvilken effekt de har på krop og sind.
Vælger du efterfølgende at fortsætte på Yin Yogalæreruddannelsen er dette en mulighed for at gå mere i dybden og bygge oven på din egen personlige erfaring med teori om emnet. Alt dette kan du begynde at omsætte når vi i praksis på uddannelsen øver os i formidling og i at undervise Yin Yoga.

 

Tid og sted

Senses Vesterbro
Sommerstedgade 5B
1718 København V

Nye datoer på vej

Klasserne fordyber sig i forskellige temaer.