t

Svar på dine spørgsmål

Her har vi samlet lidt Senses need-to-know og svar på de spørgsmål, vi ofte møder. Er du ny hos Senses, kan informationerne her hjælpe dig godt igang med din træning hos os.

Uanset om du besøger os første gang eller er trofast gæst i studiet, så håber vi, at du finder de informationer, du har brug for her på siden – om alt fra booking og afmelding af klasser til gode råd i den varme sal.

Vi opfordrer alle til at være særlig opmærksom på vores Senses etikette og på den måde være med til at skabe den rette rolige og hyggelige atmosfære i studiet.

Er der noget, vi har glemt at svare på her, så spørg os endelig i receptionen.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Namasté

Kom godt igang

Senses træningskoncepter er for alle. Øvelserne er enkle og kan tilpasses lige netop dit niveau. Alle kan være med uanset alder (dog min. 18 år) fysisk form og skadeshistorie. Kom med et åbent sind og se om Senses er noget for dig.

Klasserne henvender sig til både begyndere og øvede. Gå efter klassebeskrivelserne i holdplanen eller spørg i receptionen, hvis du er i tvivl om, hvilket hold der er det rigtige for dig.

Læs de følgende punkter med vejledning og retningslinjer for at komme godt fra start med din træning i Senses.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt igang.

Senses etikette

Senses ønsker at være en fredelig oase i en hektisk hverdag. Vi gør vores bedste for at gøre din oplevelse i Senses så god som mulig. Ved at læse og følge anvisningerne i etiketten bidrager du til, at alle oplever et effektivt, positivt og trygt besøg i Senses.

Bidrag til stemningen

Sluk mobilen og nyd roen.

Klassen begynder så snart du træder ind i Senses. Indstil dig på at skabe et roligt rum omkring dig.

Visuel ro er vigtigt: Brug skabene i omklædningen. Medbring ikke tasker, telefoner eller tøj til salen.

Benyt skoposerne på bænken i receptionen til fodtøj – og opbevar fodtøjet i skabet.

Tal dæmpet. Respekter stilheden i salen, find roligt din plads i lokalet. Placer dig på måtten, og begynd din yogapraksis ved at rette opmærksomheden indad.

Samtale og hyggestemning er velkommen i receptionen eller loungeområdet efter klassen.

Fotografering i omklædningen er forbudt.

Giv underviseren besked, hvis du

Er ny i klassen.

Har skader, svage led, er gravid eller andet, der kræver særlige hensyn.

Er i tvivl om dit niveau eller har andre spørgsmål.

Vær opmærksom på

Kom senest 15 minutter før klassen starter. Ellers kan din plads gå videre til ventelisten.

Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse. Af respekt for de andre deltagere og underviseren – og dermed også for dig.

Sanserne skærpes når vi dyrker yoga – især i Hot Yoga salen. Kraftige dufte/lugte kan virke generende. Undgå parfumer, deodoranter eller creme med kraftige dufte. Du er velkommen til at tage et bad før klassen starter.

Du træner på eget ansvar. Følg underviserens anvisninger og pas på dig selv.

Du skal være tilmeldt klassen for at deltage. Medbring kvitteringen til underviseren.

Læg redskaber pænt på plads og efterlad salen indbydende til de næste.

Tak, fordi du er opmærksom på etiketten i Senses, og er med til at skabe er studie med den rette yogastemning.

Namasté

Booking, fremmøde og afmelding

Du behøver ikke at booke din træning i forvejen, men der er risiko for at klassen er fyldt op. Vil du være sikker på at få en plads, så book i god tid via medlemssiderne her på hjemmesiden eller app’en til mobil.

Kom i god tid og senest 15 minutter før klassen starter. Ellers kan din plads gå videre til den næste på ventelisten.

Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse. Af respekt for de andre deltagere og underviserens koncentration – og dermed også for dig.

Afmelding på hold skal ske minimum 3 timer før timens start. Du kan meget enkelt gøre dette på www.senses.dk. Der pålægges en ‘no show fee’ på 30 kroner, hvis klassen ej afmeldes, 40 kroner på Cardio Core og 65 kroner på Reformerklasser.

Du skal også afmelde dig, når du står på venteliste, hvis du ikke kommer. Ellers pålægger vi en no show fee for manglende framelding. Når alle sørger for at afmelde sig i tide vil de frigjorte pladser på klassen kunne besættes af andre, så der ikke er ubenyttede pladser på klassen.

Afmelding af events skal ske minimum 12 timer før, medmindre andet er angivet for den specifikke event. Særlige gebyrer kan gøre sig gældende for events.

Før træning

Undgå store måltider mindst 2 timer før klassens start. Begræns dig til lettere mad som frugt etc.

Husk at drikke masser af vand i løbet af dagen. God hydrering har mange positive virkninger.

Spørg underviseren hvis du er i tvivl om noget.

Har du skader, bekymringer eller andet der kræver særlige hensyn, skal du informere din underviser, inden klassen starter. Vi vil gerne passe godt på dig og give dig den bedste træning.

Guidelines for hot yoga

OBS! Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Du kan også leje yogamåtte og håndklæde i Senses.

Læg din måtte således at dit højre hjørne af måtten rammer en Senses blomst på gulvet.

Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot yoga klasse.

Din påklædning skal være let og behagelig. Tætsiddende toppe og shorts er det mest optimale. Vær forberedt på at du kommer til at svede. Undgå løstsiddende tøj.

Vær opmærksom på at bruge din vejrtrækning. Det er meget vigtigt for træningen.

Vi tilbyder klasser af 60 minutters varighed. Det forventes, at du bliver i lokalet under hele klassen for din egen, de andre deltageres og underviserens skyld. Får du brug for en pause undervejs, kan du blot sætte dig stille ned og tage et hvil.

Der skal være stilhed i yogalokalet. Dæmpet snak og samtaler kan foregå udenfor lokalet. I er velkomne i vores loungeområder.

Du kan føle dig generet af stærke lugte i yogalokalet. Alle sanser er vågne. Undgå brug af parfume eller parfumerede lotions mv. umiddelbart før træning. Både for din egen og andres skyld.

Vi anbefaler, at du kommer så mange gange som muligt indenfor de første 14 dage efter opstart, så du får den bedste start med Hot yoga og hurtigt oplever alle de positive effekter.

Hvis du er gravid, fraråder vi dig at dyrke hot yoga, men du er velkommen på alle vores andre hold.

Find vej til Senses med bus og tog

Der er flere muligheder for at nå frem til os med s-tog eller bus.

Nærmeste S-tog

Dybbølsbro station, hvor flere s-togslinier stopper – ca. 4 min. gang fra Senses.

Nærmeste busstop

Bus 1A: Dybbølsbro station – ca. 4 min. gang fra Senses

Bus 10: Absalonsgade – ca. 5 min. gang fra Senses

Bus 30: Fisketorvet – ca. 7 min. gang fra Senses

Med vores beliggenhed centralt på Vesterbro – i Sommerstedgade, tæt ved Halmtorvet – er der heller ikke langt til Københavns Hovedbanegård. Se kort og adresse nederst på siden sammen med vores kontaktoplysninger.

Åbningstider i receptionen

Senses’ reception holder som hovedregel normalt åbent som angivet herunder. Bemærk, vi holder lukket midt på dagen og først på eftermiddagen i hverdagene, hvor der ikke er klasser i studiet.

Mandag 08.00-12.00 + 16.15-21.00
Tirsdag 07.45-11.15 + 16.15-21.00
Onsdag 08.00-12.00 + 16.15-21.00
Torsdag 07.30-12.00 + 16.15-21.00
Fredag 08.00-12.00 + 15.30-19.00
Lørdag 09.00-13.00
Søndag 09.00-19.00

Vi tager forbehold for fejl og ændringer grundet særlige forhold som fx sygdom, ændret holdplan eller arrangementer.

Du kan få svar på de mest almindelige spørgsmål om medlemsskaber i FAQ’en her på siden. Henvendelser vedr. ændring af medlemsskab rettes til reception@senses.dk.

Bero

Har du brug for en pause fra din træning, kan du sætte dit medlemskab i bero i op til tre måneder. Du kan sætte dit medlemskab i bero fra dag til dag, hvis du ringer eller møder op i receptionen. Ønsker du at sætte dit medlemskab i bero til den første i følgende måned, kan du også sende en mail til os inden den 25. i måneden. Du skal skrive start- og slutdato for perioden. Det koster 149 kr. at sætte dit medlemskab i bero.

Opsigelse

Du kan til hver tid opsige dit medlemskab. Opsigelsesvarslet er løbende måned plus en måned. Ønsker du at opsige dit medlemskab, skal vi have din opsigelse skriftligt. Send os en mail til reception@senses.dk senest d. 25. i måneden. Du kan ikke opsige dit medlemskab, mens det er i bero, men vi kan ophæve beroperioden, hvis du ønsker at opsige medlemskabet.

Spørgsmål om at være ny hos Senses

Hvis jeg er helt ny – hvordan kommer jeg godt igang?

Senses træningkoncepter er for alle. Øvelserne er enkle og kan tilpasses netop dit niveau. Alle kan være med uanset alder, fysisk form og skadeshistorie. Den bedste måde at lære os at kende på er ved at købe en prøvetime via vores webshop. Kom med et åbent sind, og se om Senses er noget for dig.

Hvordan kan jeg prøve en time?

Du er meget velkommen til at prøve et af vores hold. Dette kan du gøre ved at købe en prøvetime til 75 kr. via vores webshop. Når du har købt en prøvetime, modtager du en mail med login til Mit Senses. Her kan du booke den klasse, som du ønsker at prøve. Du kan kun benytte dig af tilbuddet én gang. Herefter forbeholder vi os retten til at opkræve fuld betaling for en klasse, hvis du booker en mere.

Hvad hvis jeg aldrig har prøvet yoga før?

Som udgangspunkt kan alle være med på vores yogaklasser, og du er velkommen til at deltage, selvom du ikke er vant til yoga eller aldrig har prøvet det før. Dog anbefaler vi, at du får lidt erfaring, før du er med på vores Hot Yoga: Flow, så du har fod på den basale teknik og grundlæggende stillinger. Når du deltager som ny, så husk altid at sige det til underviseren. Er du i tvivl, så spørg os endelig.

Jeg er ny i studiet, hvad skal jeg vide?

Senses ønsker at være en fredelig oase i en hektisk hverdag. Vi gør vores bedste for at gøre din oplevelse af Senses så god som mulig. Vi beder dig om, at læse og følge anvisningerne i vores Senses etikette, som du kan se ovenfor. Dermed bidrager du til at alle får en effektiv, positiv og tryg oplevelse af træningen i Senses.

Spørgsmål om træning

Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde et hold via Mit Senses, mobil-app’en eller medlemsskærmen i receptionen. Du logger ind på Mit Senses med dit medlemsnummer og din kode. Dit medlemsnummer står på bagsiden af dit medlemskort, på din kontrakt og ordrebekræftelser fra webshoppen. Kom i god tid – og senest 15 minutter før klassen starter. Ellers kan din plads gå videre til den næste på ventelisten. Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse. Af respekt for de andre deltagere og underviserens koncentration. Og dermed også for dig.

Hvordan afmelder jeg et hold?

Du kan afmelde dig et tilmeldt hold via Mit Senses eller mobil-app’en. Afmelding skal ske minimum 3 timer før timens start. Der pålægges et gebyr for manglende fremmøde på 40 kr. på Senses Cardio Core, 65 kr. på Senses reformer og 30 kr på de resterende hold, hvis klassen ikke afmeldes i tide. Afmelding af events skal ske minimum 12 timer før, medmindre andet er angivet for den specifikke event. Særlige gebyrer kan gøre sig gældende for events.

Hvordan forholder jeg mig til Reformer-træning?

Reformer-træning kræver, at du enten har prøvet det før eller, at du har deltaget på en 15 minutters intro-klasse. Du skal på en Reformer-klasse altid være iført skridsikre tå-sokker. De kan købes i receptionen, hvis du ikke har et par i forvejen.

Spørgsmål om medlemskab

Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan indmelde dig via vores webshop eller ved at henvende dig personligt i studiets reception. Hvis du indmelder dig ved at købe et medlemskab via webshoppen, modtager du login til Mit Senses, hvor du kan booke de klasser, du ønsker at deltage i. Første gang du møder op til træning, vil du få udleveret dit medlemskort (løbende medlemsskaber) og en kontrakt. Hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere, vil vi gerne give jer et godt tilbud på en gruppeaftale. Læs mere om gruppeaftaler.

Hvad er mit medlemsnummer og kodeord?

Dit medlemsnummer står på bagsiden af dit medlemskort, på din kontrakt og ordrebekræftelser fra webshoppen. Medlemsnummer vil altid starte med ´se´ efterfuldt af en talrække (eks.: se11111). Dit kodeord er din fødselsdato og måned (fx 2501).

Hvordan logger jeg ind på Mit Senses eller app’en?

Hvis du er nyt medlem, og det er første gang du logger på Mit Senses, skal du logge ind med dit medlemsnummer og din pinkode. Dit medlemsnummer står på bagsiden af dit medlemskort, på din kontrakt og ordrebekræftelsen fra webshoppen. Medlemsnummer vil altid starte med se efterfuldt af en talrække (eks.: se11111). Dit kodeord er din fødselsdato og måned (fx 2501).

Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Du kan sætte dit løbende medlemskab i bero, i op til 3 måneder mod et beløb på 149 kr. Du sætter bero på dit medlemskab ved at henvende dig til receptionen personligt eller via reception@senses.dk. Et medlemsskab kan sættes i bero pr. dags dato, og 3 måneder frem. Bero kan ikke ske i en opsigelsesperiode. Beløbet skal betales i studiet eller ved næste måneds online betaling.

Hvordan melder jeg mig ud?

Du kan opsige dit medlemskab ved at sende en mail til os på reception@senses.dk. Du skal oplyse dit fulde navn og medlemsnummer, samt en tilkendegivelse af, at du ønsker at opsige dit medlemskab. Medlemskaber skal opsiges med et varsel på løbende måned + 1 måned. Opsigelse kan ikke ske i en bero-periode. Af sikkerhedshensyn skal din udmeldes foregå skriftligt. Du kan derfor ikke udmelde dig mundtligt.

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?

Du kan ændre dit nuværende medlemskab til et andet ved at sende en mail til reception@senses.dk. Op- og nedgradering af medlemskaber vil ske fra den 1. i måneden efter.

Hvordan køber jeg flere klip til træning, vand eller hot yoga-kit som medlem?

Skal du tanke op på klip som medlem, så foregår det via webshoppen. Start med at logge ind med dit medlemsnummer og pinkode, vælg dine varer i webshoppen og gennemfør betalingen – så bliver dit køb tilføjet din eksisterende medlemsprofil.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: 2880@senses.dk

Find os

Senses har fire centre på Vesterbro, Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til  i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på telefon eller mail.

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon: 4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

CVR: 34465576

Receptionens åbningstider varierer alt efter holdplanen - se de normale tider i FAQ'en. Telefonen besvares i receptionens åbningstid. Henvendelse om dit medlemsskab på mail sendes også til reception@senses.dk.

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: 2000@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1.sal
2700 Brønshøj

E-mail: 2700@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværddal 13, 1.sal
2880 Brønshøj

E-mail: 2880@senses.dk