Inspiration med Senses events og forløb

I Senses vil vi gerne give dig oplevelser og inspiration, motivere og udfordre dig, udover din daglige yogapraksis og træning. Derfor arrangerer vi løbende en række events og særligt tilrettelagte forløb, som du finder her på siden, i vores nyhedsbrev og på vores facebookside.

Nogle events og forløb sælges separat via webshoppen og kræver særskilt tilmelding, mens det på andre er muligt at deltage med et løbende medlemsskab og blot tilmelde sig via holdplanen. Du kan se detajler omkring tilmelding og pris under hvert arrangement.

Sommerklippekort til særpris

Sommerklippekort til særpris

Spar penge på yoga og træning med et sommerklippekort til Senses. Du får tre klasser og adgang til alle tre studier for kun kr. 249,-. Vi glæder os til sommer hos Senses.

læs mere
Reformerteknik: Matwork

Reformerteknik: Matwork

Matwork er styrkende og teknisk træning på måtten og en oplagt mulighed for at forbedre og finpudse de teknikker, du bruger på reformeren.

læs mere
Cardio Core Outdoor

Cardio Core Outdoor

Prøv vores helt nye koncept hos Senses Nørrebro. Glæd dig til frisk luft, fællesskab og effektiv styrke- og konditionstræning for alle niveauer.

læs mere
Ny til Cardio Core

Ny til Cardio Core

Er du ny til Cardio Core? Eller vil du starte lidt blidt op igen? Så er det her din vej til en tryg start. Vi tager kærligt hånd om dig og hjælper dig godt i gang.

læs mere
Body SDS Grundtræning

Body SDS Grundtræning

Prøv Body SDS Grundtræning hos Senses. Forbered dig på 60 minutters intensiv helkropstræning guidet af en Body SDS kropsterapeut.

læs mere

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses