Inspiration med Senses events og forløb

I Senses vil vi gerne give dig oplevelser og inspiration, motivere og udfordre dig, udover din daglige yogapraksis og træning. Derfor arrangerer vi løbende en række events og særligt tilrettelagte forløb, som du finder her på siden, i vores nyhedsbrev og på vores facebookside.

Nogle events og forløb sælges separat via webshoppen og kræver særskilt tilmelding, mens det på andre er muligt at deltage med et løbende medlemsskab og blot tilmelde sig via holdplanen. Du kan se detajler omkring tilmelding og pris under hvert arrangement.

10 års fødselsdag

10 års fødselsdag

I maj 2012 åbnede Senses dørene til studiet på Vesterbro. 10 år er fløjet afsted mens vi har leveret Yoga, træning og forløb til et hav af medlemmer – og uddannelser til mange elever. Hele maj måned har vi dedikeret til, at holde vores fødseldag

læs mere
Ny til Cardio Core

Ny til Cardio Core

Har du tit tænkt på at prøve Senses Cardio Core og komme igang som fast deltager? Få en god start med Ny til Cardio Core.

læs mere
Forløb – Body SDS Grundtræning

Forløb – Body SDS Grundtræning

Måske kender du Body SDS som behandlingsform, men kender du også Body SDS som træningsform? Body SDS er et anerkendt behandlingssystem, hvortil der er udviklet en hel Grundtræningsserie.

læs mere

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses