Inspiration med Senses events og forløb

I Senses vil vi gerne give dig oplevelser og inspiration, motivere og udfordre dig, udover din daglige yogapraksis og træning. Derfor arrangerer vi løbende en række events og særligt tilrettelagte forløb, som du finder her på siden, i vores nyhedsbrev og på vores facebookside.

Nogle events og forløb sælges separat via webshoppen og kræver særskilt tilmelding, mens det på andre er muligt at deltage med et løbende medlemsskab og blot tilmelde sig via holdplanen. Du kan se detajler omkring tilmelding og pris under hvert arrangement.

Temaklasser hos Senses

Temaklasser hos Senses

Læs om kommende temaklasser her. Se hvad dit lokale studie har at byde på eller bliv inspireret til at besøge et af de andre Senses studier.

læs mere
Nyt hos Senses: Yolates

Nyt hos Senses: Yolates

Yolates kombinerer meditation, åndedrætsøvelser, dans, pilates og yoga i en ‘groovy’ bevægelsesform, der nærer dit dybe selv. Prøv det hos Senses Vesterbro.

læs mere
Fire ugers forløb | Reformer

Fire ugers forløb | Reformer

Årets sidste intensive reformerforløb starter i alle studier i november. Tilmeld dig for en stærk og smidig krop, et motiverende fælleskab og en ny sund træningsrutine.

læs mere
Body SDS Grundtræning

Body SDS Grundtræning

Prøv Body SDS Grundtræning hos Senses Vesterbro fire torsdage i november. Forbered dig på 60 minutters intensiv træning af hele din krop.

læs mere
Vi udvider Senses Nørrebro!

Vi udvider Senses Nørrebro!

Studiet på Nørrebro vokser til dobbelt størrelse. Glæd dig til mere plads, flere træningstilbud og større armbevægelser på den nye etage.

læs mere

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses