Inspiration med Senses events og forløb

I Senses vil vi gerne give dig oplevelser og inspiration, motivere og udfordre dig, udover din daglige yogapraksis og træning. Derfor arrangerer vi løbende en række events og særligt tilrettelagte forløb, som du finder her på siden, i vores nyhedsbrev og på vores facebookside.

Nogle events og forløb sælges separat via webshoppen og kræver særskilt tilmelding, mens det på andre er muligt at deltage med et løbende medlemsskab og blot tilmelde sig via holdplanen. Du kan se detajler omkring tilmelding og pris under hvert arrangement.

Senses søger undervisere

Senses søger undervisere

Hos Senses søger vi lige nu nye dygtige og passionerede undervisere til reformertræning, barretræning og Senses’ eget koncept Cardio Core.

læs mere
Reformerundervisere søges!

Reformerundervisere søges!

Vi søger dig, der har en relevant pilates reformeruddannelse, mindst et års undervisningserfaring og en stor glæde ved at motivere andre gennem engagerende reformerklasser.

læs mere
Forløb – Body SDS Grundtræning

Forløb – Body SDS Grundtræning

Måske kender du Body SDS som behandlingsform, men kender du også Body SDS som træningsform? Body SDS er et anerkendt behandlingssystem, hvortil der er udviklet en hel Grundtræningsserie.

læs mere

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses