Mød din underviser

Underviserne er hjertet i Senses! Vi lægger vægt på, at alle vores undervisere er dygtige og engagerede inden for deres træningsform og altid med til at give dig en god oplevelse, når du besøger studiet. Vi er stolte af vores underviserteam, og det håber vi, du også kan mærke som medlem. Her kan du møde dem!

 senseshvidblomst

Se, hvem der underviser i holdplanen

“Uddannelsen blev startskuddet for undervisning i Hatha Yoga og Hot Yoga, for egentlig havde jeg allerede en 100-timers grunduddannelse, men denne gang følte jeg, at jeg blev så godt uddannet, at jeg fik mod på at undervise. Natascha og Michael lagde stor vægt på en grundig indføring i de grundlæggende stillinger og i sikkerhed i undervisning af andre, så det gjorde mig tryg som underviser, og jeg trækker stadig i stor stil på den træning, jeg opnåede på kurset.
Jeg kan anbefale dig at deltage på kurset, hvis du har lyst til at udvikle din egen praksis og på sigt at undervise. ”

– Steen, deltager på Senses 100 timers yoga
grunduddannelse i 2015 – 2016

“Jeg kunne mærke, at der skete et skub i min praksis, og jeg havde lyst til at gribe den medvind og bygge på, bare for min egen skyld. Men efter jeg første gang prøvede at undervise en klasse, kunne jeg mærke, at det var det, jeg skulle med min grunduddannelse.”

– Anna, deltager på Senses 100 timers yoga
grunduddannelse i 2019 – 2020

“Jeg har ikke på noget tidspunkt, hverken over for mine undervisere eller de andre på holdet, følt at jeg skulle præstere, hvilket har givet mig de bedste betingelser for at lære.

Det er skønt at nørde stillinger i så høj detaljegrad sammen med andre, som synes, at yoga er ligeså fantastisk som jeg selv. Fordybelsen kombineret med den legende tilgang har været enormt berigende for mig – jeg har taget et tigerspring i min forståelse af mig selv og min egen praksis.

Det er som om, at uddannelsen har åbnet en helt ny, uudforsket tilgang til yoga for mig.”

– Thea, deltager på Senses 100 timers yoga
grunduddannelse i 2015 – 2016

Find os

Senses har studier på Amagerbro, Vesterbro, Nørrebro & Frederiksberg. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.