Hvad siger vores medlemmer og pressen om Senses?

Her kan du læse udsagn og historier fra medlemmerne i Senses og høre med deres egne ord, hvorfor de træner hos os. Vi tilføjer også løbende links til historier fra medierne, når de fra tid til anden skriver om vores træningskoncepter eller events.

Stop dig selv og dine tanker, Børsen

Samme artikel som “Find ro i mørket”, bare online (kræver login).
“Jeg har dyrket yoga før, men har altid opfattet det som kedeligt. Jeg prøvede Hot Yoga i Senses, og det var fantastisk. Det er hårdt, og har mange dejlige virkninger – ro i sindet, velvære og styrke. Jeg har tidligere dyrket mere krævende sportsformer, men har opdaget, at yoga også kan være hårdt. Bare på en blid måde. Senses tager nye træningsformer til landet, og det er sjovt at prøve noget nyt og få variation i træningen. Og så er jeg vild med selve stedet, farverne og indretningen i Senses. Lokalerne er lækre med mange unikke detaljer. Jeg elsker bare at være dernede.”
Rebbekah Leve

Stylist, 40 år

“Yoga er nyt for mig. Derfor er det er vigtigt, at jeg kan føle mig tryg. Det gør jeg her. Jeg føler mig ikke som et nummer i rækken, og har hurtigt fået en personlig tilknytning til stedet. Det er både trygt og motiverende for min træning. Senses er et æstetisk sted med en indretning. Det er med til at give ro og gøre træning til en lækker oplevelse. Jeg dyrker sport på eliteplan, og er imponeret over de dygtige undervisere. Niveauet er højt. Det er ikke tilfældigt at jeg træner i Senses. Jeg har lyst til at være en del af stedet og glæder mig til at komme ned og træne.”
Jette Wilhelmsen

Specialkonsulent og elitetennisspiller, 39 år

“Senses er indbydende på alle måder. Når du træder ind ad døren hos Senses, bliver du ikke bare mødt af æstetik og lækker lounge stemning, men også altid med smil og god energi. Jeg elsker alsidigheden i klasserne, de søde og kompetente instruktører, plads i omklædningen og gode toilet samt hygiejne forhold. Det er med til at give ro og ekstra nydelse, fra jeg træder ind ad døren og til jeg går ud af den igen. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Senses.”
Mette Korsholm

Biomediciner og sundhedskonsulent

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind