t

Svar på dine spørgsmål

 

Her har vi samlet lidt Senses need-to-know og svar på de spørgsmål, vi ofte møder. Er du ny hos Senses, kan informationerne her hjælpe dig godt igang med din træning hos os.

Uanset om du besøger os første gang eller er trofast gæst i studiet, så håber vi, at du finder de informationer, du har brug for her på siden – om alt fra booking og afmelding af klasser til gode råd i den varme sal.

Vi opfordrer alle til at være særlig opmærksom på vores Senses etikette og på den måde være med til at skabe den rette rolige og hyggelige atmosfære i studiet.

Er der noget, vi har glemt at svare på her, så spørg os endelig i receptionen.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Namasté

Kom godt igang

Senses’ yoga og træningskoncepter er for alle. Vores klasser kan tilpasses alle niveauer, så alle kan være med uanset alder (dog min. 18 år), fysisk form, skadeshistorik, og om du er begynder eller øvet. Det eneste, du behøver, er et åbent sind. Under ‘Holdtyper‘ kan du se beskrivelser af alle vores klasser og hvilke, du kan komme på, hvis du eksempelvis er gravid. Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at spørge i receptionen. Her står vores dygtige receptionister parat til at hjælpe dig.

Læs de følgende punkter med vejledning og etikette for at komme godt fra start med din træning hos Senses.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt i gang.

 

Senses etikette

Hos Senses ønsker vi at være din fredelige oase i en hektisk hverdag. Vi gør vores bedste for at gøre din oplevelse i Senses så god, rolig og inspirerende som mulig.

Tak fordi, du bidrager til den gode stemning ved at følge disse enkle anvisninger. Du er med til at gøre din egen og andres besøg hos Senses til en rigtig god oplevelse.

 

Bidrag til stemningen

Sluk mobilen og nyd roen. Vær tilstede, når du kommer i Senses. Lad mobilen ligge i omklædningsrummet – på lydløs. Klassen begynder så snart, du træder ind i Senses. Indstil dig på at skabe et roligt rum omkring dig.

Den visuelle ro er også vigtig. Brug derfor skabene i omklædningsrummene til dine ting. Medbring ikke tasker, sko og teglas mm. i salene.

Senses er et skofrit studie. Benyt skoposerne på bænken i receptionen til dit fodtøj (også dine våde vinterstøvler) og sæt posen i skabet i omklædningsrummet.

Tal dæmpet i loungeområdet, når du venter på at komme ind til din klasse. På den anden side af døren ligger andre måske i shavasana og nyder stilheden.

Respekter stilheden i salene. Find roligt din plads i lokalet, placer dig på måtten, og begynd din praksis ved at rette opmærksomheden indad.

Samtale og hyggestemning er velkommen i receptionen efter klassen.

Fotografer ikke i omklædningsrummene.

Efterlad omklædningsrum og trænings- og yogasale, som du gerne selv vil modtage dem. Vær særligt mindful omkring, hvordan du efterlader gulvet i Hot Yoga-salen. Drypper du på gulvet, så tør op efter dig og efterlad gulvet tørt efter klassen. Gør det til en vane at medbringe et ekstra håndklæde.

Læg redskaber/props pænt på plads, og efterlad salen indbydende til de næste.

Brug kun indendørssko på løbebåndene (Senses Vesterbro) og tag dem af og på inde i løbesalen. Løbebåndene tåler ikke småsten og skidt, så hjælp os med at passe på dem. 

Benyt skridsikre strømper på REFORMER-klasserne af hensyn til hygiejne og sikkerhed. Du kan købe toesox til 120 kr. i receptionen.

Giv underviseren besked, hvis du:

Er ny på klassen.

Har skader, svage led, er gravid eller andet, der kræver særlige hensyn.

Er i tvivl om dit niveau eller har andre spørgsmål.

Vær opmærksom på

Kom senest 15 minutter før klassen starter. Ellers bliver din plads givet videre til en eventuel venteliste. Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse af respekt for de andre deltagere og underviseren – og dermed også for dig.

Sanserne skærpes når vi dyrker yoga – især i Hot Yoga-salen. Kraftige dufte/lugte er  generende. Undgå parfumer, deodoranter eller creme med kraftige dufte. Du er velkommen til at tage et bad før klassen starter.

Du træner på eget ansvar. Følg underviserens anvisninger og pas på dig selv.

Du skal være tilmeldt klassen for at deltage. Medbring kvitteringen til underviseren.

Tak, fordi du er opmærksom på etiketten i Senses. Du er på den måde med til at skabe en rolig oase midt i vores hektiske hverdag.

Namasté

Generelle råd til din træning hos Senses

Undgå store måltider mindst to timer før klassens start for at få den mest behagelige træning. Spis hellere lettere mad som frugt og lignende op til din træning.

Husk at holde kroppen hydreret og drik masser af vand både før og efter din træning.

Tøv ikke med at spørge underviseren, hvis du er i tvivl om noget.

Har du skader, er du ny, eller har du bekymringer eller andet, der kræver særlige hensyn, så informer din underviser, inden klassen starter. Underviseren kommer rundt for at samle bonner ind, og her er der tid til dæmpet at stille spørgsmål. Fortæl os, hvis vi skal tage hensyn – vi vil gerne passe godt på dig og give dig den bedste træning.

Guidelines for Hot Yoga og Lun Yoga

Medbring yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Du kan også leje yogamåtte og håndklæde i receptionen. Det koster 30 kr. at leje et hot yoga kit – et sæt med både måtte og yogahåndklæde og 25 kr. hvis du kun skal leje et yogahåndklæde til at lægge ovenpå din egen måtte. Du kan også leje et badehåndklæde til 25 kr.

Placer din måtte, efter de anvisninger der er i salen.

Drik masser af vand både før og efter en Hot Yoga-klasse

Hos Senses tilbyder vi forskellige Hot Yoga-klasser med forskellig intensitet. Se hvilken, der passer bedst til dig under Holdtyper.

Din påklædning skal være let og behagelig. Vær forberedt på, at du kommer til at svede.

Hos Senses varer en klasse 60 minutter. Vi forventer, at du bliver i lokalet under hele klassen for din egen, de andre deltageres og underviserens skyld. Får du brug for en pause undervejs, kan du blot sætte eller lægge dig ned eller bruge den hvilestilling, som underviseren viser. Kom ikke på klassen, hvis du ikke har tid til at blive de fulde 60 minutter.

Respekter stilheden i lokalet. Dæmpet snak er velkommen i receptionen og i loungeområdet efter klassen. Har du brug for at spørge underviseren om noget, så stil dine spørgsmål, når han eller hun kommer rundt og samler kvitteringer.

Du kan føle dig generet af stærke dufte i yogalokalet. Alle sanser er vågne. Undgå parfumer, deodoranter eller creme med kraftige dufte. Du er velkommen til at tage et bad, før klassen starter. Drypper du sved på gulvet, så tør op efter dig og efterlad gulvet tørt efter klassen.

Lav kun de stillinger, som underviseren guider og undgå særligt omvendte stillinger (som hovedstand) i varmen. Du træner på eget ansvar, så pas på dig selv.

Er du gravid, frarådes du at træne i den varme sal, medmindre du er vant til at træne i varmen og  kender dig krop rigtig godt.

Vi anbefaler, at du kommer så mange gange som muligt inden for de første 14 dage efter opstart, så du vænner dig til varmen og hurtigt begynder at høste alle de positive effekter af yogaen.

Booking, fremmøde og afmelding

Vi anbefaler, at du booker din klasse i forvejen, så du ikke går forgæves, hvis der er fyldt op. Du kan booke via ‘Mit Senses’ eller vores app Senses-Booking. (Find app’en i Google Play eller App Store).

Du kan kun booke én plads pr. holdtype pr. dag. Ønsker du at deltage på mere end én klasse pr. holdtype pr. dag, kan du deltage i det omfang, der er ledige pladser på klassen. Du finder ud af om der er plads, ved at være i studiet umiddelbart før klassen starter.

Mød op i god tid. Bookingsystemet videregiver pladser til ventelisten 15 minutter før klassen starter. Er du derfor ikke fremmødt senest 15 minutter før, annulleres din booking og pladserne fordeles efter ‘først til mølle’ princippet. Gebyr for manglende fremmøde opkræves efterfølgende.

Udebliver du fra en klasse uden at afmelde dig først, pålægges du et ‘no-show-gebyr’ på 30 kr. Det gælder også hvis du står på venteliste. Står du på venteliste skal du altså også huske at afmelde dig senest tre timer før, hvis du ikke vil møde op i studiet og satse på at få en plads. Gør du ikke det, pålægges du også et ‘no-show-gebyr’ for manglende afmelding. Bruger du klippekort, så mister du et klip, hvis du udebliver fra en klasse du har booket plads på.

Husk at der stort set altid er tilmeldte, der ikke møder op, så der er god chance for at få plads, hvis man står på venteliste og kommer ind i studiet.

OBS! Sidste chance for afmelding er tre timer før klassens start. Du kan afmelde dig meget enkelt via ‘Mit Senses’ eller vores app Senses-Booking.

Afmelding af events og temaklasser skal ske minimum tre timer før start, medmindre andet er angivet for det specifikke event. Særlige gebyrer kan være gældende for events.

Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse af respekt for de andre deltagere og underviseren – og dermed også for dig.

Når alle sørger for at afmelde sig i tide, vil andre medlemmer kunne få gavn af pladsen, så der ikke er uudnyttede pladser på holdene.

Find vej til Senses

Senses Frederiksberg 
Finsensvej 37F, 1
2000 Frederiksberg

Senses  Nørrebro
Ryesgade 23
2200 København N

Senses Vesterbro
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Åbningstider i alle studier

Senses’ reception holder som udgangspunkt åbent i forbindelse med klasser i studiet og er lukket midt på dagen.

Studierne åbner 30 minutter før første klasse og lukker igen 30 minutter efter sidste klasse. I særlige tilfælde, f.eks. ved sygdom, kan vi være nødt til at lukke studiet allerede 15 minutter efter sidste klasse. 

Vi tager forbehold for ændringer grundet særlige forhold som fx. sygdom, ændret holdplan eller arrangementer.

Du kan få svar på de mest almindelige spørgsmål om medlemsskaber i FAQ’en her på siden. Henvendelser vedr. ændring af medlemsskab rettes til dit hovedstudie via mail.

Bero

Har du brug for en pause fra din træning, kan du sætte dit medlemskab i bero i op til 90 dage. Du opretter selv din beroperiode via dit login på app’en.

Du kan sætte dit medlemskab i bero fra dag til dag. Når du er logget ind på vores app, Senses-Booking, skal du klikke på ‘Profil’ og vælge fanebladet ‘Medlemskaber’. Klik så på knappen ‘BERO’, vælg din startdato og slutdato og tryk gem. Dit medlemskab bliver aktivt igen dagen efter den valgte slutdato, uden yderligere varsel. Bemærk at du først kan booke hold igen når dit medlemskab er aktivt.

Kan du ikke logge ind, så skriv en mail til dit hovedstudie med start- og slutdato for perioden samt dit medlemsnummer. Det koster kr. 149,- at sætte dit medlemskab i bero.

 

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Opsigelsesvarslet er løbende måned plus en måned. Ønsker du at opsige dit medlemskab, så skriv det i en mail til dit stamstudie. 

Du kan ikke opsige dit medlemskab, mens det er i bero, men vi kan ophæve beroperioden, hvis du ønsker at opsige medlemskabet.

Udfordringer med booking-app’en

Oplever du udfordringer med vores booking-app, er der forskellige ting du selv kan gøre:

  1. Klik på en anden dato i holdplanen og gå så tilbage til den aktuelle dato
  2. Log ud af din profil og log ind igen
  3. Opdatér app’en i App Store eller Google Play
  4. Slet app’en og download den på ny

Virker den stadig ikke, så send en mail til dit stamstudie. I mellemtiden kan du administrere dine bookinger via Mit Senses.

Spørgsmål om at være ny hos Senses

Jeg er ny. Hvordan kommer jeg bedst igang?

Den bedste måde at lære os, vores yoga og træningskoncepter at kende er ved at købe en klasse i webshoppen. Du kan udvælge den rigtige klasse for dig ved at læse vores holdbeskrivelser. Og er du i tvivl om noget, kan du spørge vores dygtige receptionister.

Hvad hvis jeg aldrig har prøvet yoga før?

Er du helt ny til yoga, kan du med fordel starte på vores en hatha yoga-klasse. Den foregår i et roligt tempo og opbygger langsomt kroppens styrke og smidighed. Vi afholder løbende forløbet Ny Til Yoga, der er en blid indføring i yogaens univers. Hold øje med vores Facebookside for at se, hvornår næste forløb starter.

Har du lyst til at komme til Hot Yoga, selvom du er ny, så anbefaler vi dig at starte på den klasse, der hedder Hot Yoga og så vente med at tage Hot Yoga Flow til du er bekendt med den basale teknik og de grundlæggende stillinger. Hvis du deltager som ny, så sig det til underviseren, så vi kan tage de nødvendige hensyn. Er du i tvivl, så spørg i receptionen.

Hvad hvis jeg aldrig har prøvet Reformer før?

Når du skal prøve Reformer for første gang, skal du tage en introklasse. Vores introklasser varer 60 minutter og kombinerer introduktion til maskinen og de grundlæggende øvelser med regulær reformertræning. Kig efter REFORMER INTRO: 60 MIN. i holdplanen.

Jeg er ny i Senses, hvad skal jeg vide?

Hos Senses ønsker vi at være en fredelig oase i en hektisk hverdag. Vi gør det bedste for at gøre din oplevelse af Senses så god som mulig. Vi beder dig om at læse og følge anvisningerne i Senses etikette ovenfor. Dermed bidrager du til den gode stemning. Læs også afsnittet Kom godt i gang, så du får den bedste start på din træning hos os

Jeg har hverken måtte eller håndklæde. Kan jeg leje det?

I receptionen kan du leje et HOT YOGA-kit bestående af en yogamåtte og et skridsikkert håndklæde til at lægge ovenpå måtten. Det koster 30 kr. Du kan også købe et klippekort med 5 x hot yoga kit til 120 kr.

Receptionen sælger ligeledes vand, kokosvand og skridsikre strømper til reformertræning.

Spørgsmål om træning

Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde et hold via MIT SENSES, mobil-app’en eller medlemsskærmen i receptionen. Du logger ind på MIT SENSES med din email-adresse og din kode. Kom i god tid – og senest 15 minutter før klassen starter. Er holdet fyldt op kan din plads gå videre til den næste på ventelisten, hvis du ikke møder op et kvarter før klassen starter.

Hvordan afmelder jeg mig et hold?

Du kan afmelde dig et tilmeldt hold via MIT SENSES eller mobil-app’en Senses-Booking. Afmelding af hold skal ske minimum 3 timer før klassens start. Du kan gøre det meget enkelt på MIT SENSES og på vores mobil-app. Afmelder du ikke en klasse, som du er tilmeldt, pålægges du et ‘no-show-gebyr’ på 30 kr. Du skal også afmelde dig, når du står på venteliste, hvis du ikke kommer. Gør du ikke det, pålægges du også et ’no-show-gebyr’ for manglende afmelding.

Afmelding af events skal ske minimum 12 timer før start, medmindre andet er angivet for det specifikke event. Særlige gebyrer kan være gældende for events.

Hvor finder jeg events og tilbud?

På Senses’ Facebookside finder du jævnligt gode tilbud, særlige events og nogle gange også gratis pladser på vores hold. Vi har også et nyhedsbrev, som du automatisk skrives op til, når du er medlem. På Instagram kan du følge med i dagligdagen hos Senses. Bidrag meget gerne med dine egne billeder på #sensesyoga.

Spørgsmål om medlemskab

Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan indmelde dig via vores webshop eller ved at henvende dig i receptionen. Hvis du indmelder dig ved at købe medlemskab eller klippekort via webshoppen, modtager du en mail med din adgangskode til MIT SENSES og vores app Senses-Booking, hvor du kan booke de klasser, du ønsker at deltage på. Første gang du møder op, vil du få udleveret dit medlemskort (løbende medlemskaber) og en kontrakt.
Hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere, vil vi gerne give jer et godt tilbud på en gruppeaftale. Læs mere om gruppeaftaler.

Hvad er mit brugernavn og min adgangskode?

Dit brugernavn er din e-mailadresse. Din adgangskode bliver sendt til dig når du køber medlemskab eller klippekort i webshoppen.

Hvordan logger jeg ind på MIT SENSES eller i app’en Senses-Booking?

Hvis du er nyt medlem, og det er første gang du logger på MIT SENSES eller vores app Senses-Booking, skal du logge ind med din e-mailadresse og den adgangskode, som du finder i din velkomstmail.

Oplever du udfordringer med vores booking app, er der forskellige ting du selv kan gøre:

  • Klik på en anden dato i holdplanen og gå så tilbage til den aktuelle dato
  • Log ud af din profil og log ind igen
  • Opdatér app’en i App Store eller Google Play
  • Slet app’en og download den på ny

Virker den stadig ikke, så send en mail til dit stamstudie. I mellemtiden kan du administrere dine bookinger via Mit Senses.

 

Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Har du brug for en pause fra din træning, kan du sætte dit medlemskab i bero i op til 90 dage. Du opretter selv din beroperiode via dit login på app’en.

Du kan sætte dit medlemskab i bero fra dag til dag. Når du er logget ind på Senses Booking app, skal du klikke på ‘Profil’ og vælge fanebladet ‘Medlemskaber’. Klik så på knappen ‘BERO’, vælg din startdato og slutdato og tryk gem. Dit medlemskab starter igen på den valgte slutdato, uden yderligere varsel.

Kan du ikke logge ind, så skriv en mail til dit hovedstudie med start- og slutdato for perioden samt dit medlemsnummer. Det koster kr. 149,- at sætte dit medlemskab i bero.

Hvordan melder jeg mig ud?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Opsigelsesvarslet er løbende måned plus en måned. Ønsker du at opsige dit medlemskab, så skriv det i en mail til dit stamstudie.

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?

Du kan til hver tid ændre dit nuværende medlemskab til et andet ved at sende en mail til dit stamstudie senest den 25. i måneden. Op- og nedgradering af medlemskaber vil ske fra den 1. i følgende måned.

Hvordan køber jeg flere klip til træning, vand eller hot yoga-kit som medlem?

Du kan tanke op på klip til træning, vand eller HOT YOGA-kit via webshoppen. Start med at logge ind som eksisterende medlem med din e-mailadresse og adgangskode. Vælg dine varer i webshoppen under overskriften “Klippekort” og gennemfør betalingen – så bliver dit køb tilføjet din eksisterende medlemsprofil.

Kan jeg købe et gavekort til en ven?

Vil du forkæle en du kender med et gavekort til yoga og træning? Så gå i webshoppen og køb et klippekort med et, fem eller ti klip. Opret det i modtagerens navn, men med din egen mailadresse, så det er dig, der får købsbekræftelsen. Når klippekortet tages i brug, kan vi ændre mailadressen på profilen.

Hvorfor er der trukket et ‘no-show-gebyr’?

Afmelder du ikke en klasse, som du ikke møder op til, pålægges du et ‘no-show-gebyr’ på 30 kr. Du skal også afmelde dig, når du står på venteliste, hvis du ikke kommer. Gør du ikke det, pålægges du et ’no-show-gebyr’ for manglende afmelding.
Afmelding af events skal ske minimum 12 timer før start, medmindre andet er angivet for det specifikke event. Særlige gebyrer kan være gældende for events.

senseshvidblomst

Move your body, grow your mind