Et medlemskab, der passer til dig

Du kan træne i Senses med et løbende medlemskab eller klippekort. Med et løbende medlemskab betaler du hver måned via DIBS, og du behøver ikke tænke på udløbsdato eller fornyelse. Et klippekort gælder til et begrænset antal klasser, som skal benyttes inden for kortets udløbsdato.

Se varianterne af begge medlemskaber og priser nedenfor. Du køber dit medlemskab via webshoppen.

Er du interesseret i et event eller særligt forløb, så læs mere om pris og tilmelding i beskrivelsen af arrangementet under Events.

 

Medlemskaber med løbende betaling

Ubegrænset træning, en eller to klasser om ugen eller kun i dagtimer i hverdagene – find det medlemskab, der passer til dig, og lad betalingen køre automatisk via dit betalingskort.

Du har mulighed for at opsige dit medlemskab med et varsel på løbende måned + 1 måned, og du kan sætte det i bero i op til 3 måneder mod et gebyr.

Da prisen på medlemskaber varierer i forhold til studiets størrelse, skal du se prisen i webshoppen under det enkelte studie.

Ta’ 1 klasse pr. uge

Har du ikke mulighed for at træne fast mere end en gang om ugen i gennemsnit, så er det her medlemskabet for dig.                      Du har selvfølgelig også fleksibilitet til at træne to gange i én uge og springe over i en anden, så længe det er inden for samme måned.

 

 

Pris alle studier: 425 kr.

Pris Vesterbro: 389 kr.

Pris Nørrebro: 349 kr. 

Pris Frederiksberg: 299 kr. 

Ta’ 2 klasser pr. uge

Du træner to gange om ugen i gennemsnit hver måned uden at tænke på fornyelse.
Varierer dine træningsmuligheder fx hveranden uge, kan du fordele dine klasser på en anden måde indenfor samme måned. En slags “fleksibelt klippekort”, som fornyer sig selv hver måned.

 

 

Pris alle studier:  775 kr.

Pris Vesterbro:  699 kr.

Pris Nørrebro:  589 kr.

Pris Frederiksberg:  539 kr.

Ubegrænset træning

Du behøver slet ikke at tænke over dit medlemskab, tælle klasser, holde øje med udløbsdato, huske betaling eller fornyelse.

Det hele kører automatisk – og du booker bare de klasser, du vil træne på – du kan have helt op til 6 bookinger.

 

 

Pris alle studier:  925 kr.

Pris Vesterbro:  799 kr.

Pris Nørrebro:  699 kr.

Pris Frederiksberg: 649 kr.

 

Hverdagsformiddage

Kan du træne om formiddagen i hverdagene, og har du ikke behov for at kunne bruge vores tilbud aftener, weekender og tidlig morgen, så er det her et oplagt medlemskab til dig. Formiddagsmedlemskabet til alle studier giver adgang til alle klasser fra mandag til fredag mellem kl. 08 og 16. Formiddagsmedlemskabet til Frederiksberg giver adgang til alle klasser fra mandag til fredag mellem kl. 08 og 12.
Medlemskabet kører helt automatisk, og du kan have op til seks bookinger ad gangen.

Pris alle studier:  525 kr.

Pris Frederiksberg:  325 kr.

 

Studerende

Som studerende kan du få en særlig pris på medlemskab. Du kan oprette dit medlemskab i vores webshop.
Dit medlemskab træder i kraft på din valgte startdato. Du kan dog først booke klasser fra den dag du fremviser studiedokumentation i receptionen.
Med studiemedlemskabet får du 2 klasser pr. uge, som gælder i alle studier.

 

Pris  479 kr.

Klippekort til 1, 5 eller 10 klasser

Fuld fleksibilitet til at køre på med træningen, når det passer ind, og blive væk, når det ikke gør. Vi savner dig selvfølgelig, når du ikke kommer forbi, men du forpligter dig ikke til mere end det, der kan betale sig for dig.

Klippekort på 5 og 10 klip har en gyldighedsperiode på 6 måneder og gælder til det bestemte antal klasser i perioden. Der er intet oprettelsesgebyr, heller ikke hvis du er helt ny hos Senses. Klippekort kan ikke opsiges eller sættes i bero. Et klippekort er personligt og kan derfor ikke deles med andre.

 

1 klip

Har du spottet noget spændende i holdplanen eller vil du se hvem vi er, er du altid velkommen til at købe et klip til bare én enkelt klasse, så du kan deltage, selvom du ikke har et aktivt medlemskab.

Prisen for klippet modregnes din første betaling, hvis du tegner et løbende medlemskab hos os indenfor tre dage, fra du har brugt dit enkelte klip.

Klippene gælder til alle 60 min. klasser.

Pris: 149 kr.

5 klip

Er der klasser i holdplanen, som du gerne vil deltage på nogle gange, uden at forpligte dig til mere end det med det samme, så er et klippekort til fem gange måske det rigtige valg for dig lige nu.

Klippene gælder til alle 60 min. klasser.

Pris: 649 kr.

10 klip

Træn meget i nogle uger og måske slet ikke i andre. Med et klippekort til ti klasser, kan du fordele din træning, som det passer dig, inden for gyldighedsperioden. Og måske finde ud af, om du er klar til et fast medlemsskab.

Klippene kan bruges til alle 60 min. klasser.

Pris: 1189 kr.

 senseshvidblomst

Skab variation i din træning med forskellige klasser