Et medlemskab, der passer til dig

Du kan træne i Senses med et løbende medlemskab eller klippekort. Med et løbende medlemskab betaler du hver måned via DIBS, og du behøver ikke tænke på udløbsdato eller fornyelse. Et klippekort gælder til et begrænset antal klasser, som skal benyttes inden for kortets udløbsdato.

Se varianterne af begge medlemskaber og priser nedenfor. Du køber dit via webshoppen.

Er du nysgerrig på, om Senses er noget for dig, er der selvfølgelig mulighed for at købe en prøvetime.

Er i en gruppe på +10 personer, fx på en arbejdsplads eller boligforening, giver vi mulighed for at lave en gruppeaftale.

Er du interesseret i et event eller særligt forløb, så læs mere om pris og tilmelding i beskrivelsen af arrangementet under Events.

 

Løbende DIBS medlemskaber

Ubegrænset træning, en eller to klasser om ugen eller kun i dagtimer i hverdagene – find det medlemskab, der passer til dig, og lad betalingen køre automatisk via dit betalingskort.

Alle DIBS medlemskaber er uden binding og oprettelsesgebyr. Du har mulighed for at opsige et løbende medlemskab med et varsel på løbende måned + 1 måned, og du kan sætte det i bero i op til 3 måneder for et gebyr.

Træn om formiddagen på hverdage

Kan du træne i dagtimerne i hverdagene men ikke behov for at kunne bruge vores tilbud aftener og weekender, så har vi et særligt medlemskab til dig. Træn så meget du vil på alle vores formiddagsklasser fra mandag til fredag, uge efter uge, måned efter måned – medlemskabet kører helt automatisk.

Ta’ 1 klasse pr. uge

Har du ikke mulighed for at træne fast mere end en gang om ugen i gennemsnit, så er det her medlemskabet for dig. Du har selvfølgelig også fleksibilitet til at træne to gange i én uge og springe over i en anden, så længe det er inden for samme måned.

Ta’ 2 klasser pr. uge

Du træner to gange om ugen i gennemsnit for hver måned uden at tænke på fornyelse. Varierer dine træningsmuligheder fx hveranden uge, kan du fordele dine klasser på en anden måde indenfor samme måned. En slags “fleksibelt klippekort”, som fornyer sig selv hver måned.

Studerende

Som studerende kan du få en særlig pris på dette medlemskab med 2 klasser pr. uge. Du kan oprette dit medlemskab i vores webshop. Dit medlemskab træder i kraft på din valgte startdato. Du kan dog først booke klasser fra den dag du fremviser din studiedokumentation i receptionen.

Ubegrænset træning

Du behøver slet ikke at tænke over dit medlemskab, tælle klasser, holde øje med udløbsdato, huske betaling eller fornyelse. Det hele kører automatisk, og du booker bare de klasser, du vil træne på – ligeså mange, som du orker.

Klippekort til 1, 5 eller 10 klasser

Fuld fleksibilitet til at køre på med træningen, når det passer ind, og blive væk, når det ikke gør. Vi savner dig selvfølgelig, når du ikke kommer forbi, men du forpligter dig ikke til mere end det, der kan betale sig for dig.

Alle klippekort har en gyldighedsperiode på 6 måneder og gælder til et bestemt antal klasser i perioden. Der er intet oprettelsesgebyr, heller ikke hvis du er helt ny hos Senses. Klippekort kan ikke opsiges eller sættes i bero.

 

Prøvetime til dig der er ny

Se om vores tilbud er noget for dig med en prøvetime. Du kan selv vælge, hvilken en af vores almindelige klasser, du vil prøve, når blot du ikke har trænet hos os før, men du kan kun købe en prøvetime én gang.

1 klip til en valgfri klasse

Har du spottet noget spændende i holdplanen, er du altid velkommen til at købe et klip til bare én enkelt klasse, så du kan deltage, selvom du ikke har et aktivt medlemskab.

5 klip til valgfri klasser

Er der klasser i holdplanen, som du gerne vil deltage på nogle gange, uden at forpligte dig til mere end det med det samme, så er et klippekort til fem gange måske det rigtige valg for dig lige nu.

10 klip til valgfri klasser

Træn meget i nogle uger og måske slet ikke i andre. Med et klippekort til ti klasser, kan du fordele din træning, som det passer dig, inden for gyldighedsperioden. Og måske finde ud af, om du er klar til et fast medlemsskab.

 senseshvidblomst

Skab variation i din træning med forskellige klasser

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Telefon:4844 7000
E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Finsensvej 37F, 1. sal
2000 Frederiksberg

E-mail: reception@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1. sal
2700 Brønshøj

E-mail: reception@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværdal 13, 1. sal
2880 Bagsværd

E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg

Borups Allé
2000 Frederiksberg 114, st

E-mail: reception@senses.dk

 

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: reception@senses.dk

 

Find os

Senses har studio på Amagerbro, Vesterbro, 2 steder på Frederiksberg, i Brønshøj og Bagsværd - find os på kortet. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.

Senses Amagerbro

Vermlandsgade 75
2300 København S

E-mail: reception@senses.dk

Senses Vesterbro

Sommerstedgade 5-7
1718 København V

E-mail: reception@senses.dk

Senses Bagsværd

Bagsværddal 13, 1
2880 Bagsværd

E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg - Finsensvej

Finsensvej 37F
2000 Frederiksberg

E-mail: reception@senses.dk

Senses Brønshøj

Frederikssundsvej 340, 1
2700 Brønshøj

E-mail: reception@senses.dk

Senses Frederiksberg - Borups Allé

Borups Allé 114, st
2000 Frederiksberg

E-mail: reception@senses.dk

Senses/Bikram Nørrebro

Ryesgade 23
2200 København N

E-mail: bikram@senses.dk

Telefon : 4844 7000

Hverdage
Kl. 8.00-11.00 & kl. 17.00-20.00

Weekend
Kl. 10.00-13.00

*OBS - der tages forbehold for sygdom og ændrede åbningstider ifb. med helligdage og ferier.