Senses 40 timers yoga-anatomi kursus

På dette intensive 40 timers yoga-anatomi grundkursus vil du opnå en dybere forståelse for muskler og led i bevægelse – i relation til yoga – teoretisk og praktisk.

Kursets indhold

  • Du lærer at forstå, analysere og formidle stillinger gennem et grundigt kendskab til kroppens anatomi
  • Du lærer at lave sikre holdnings- og bevægelsesanalyser
  • Du får en klar forståelse for navn og funktion på de større muskler i kroppen, og en forståelse for knogler, led, muskler og bindevævs betydning, for kroppens naturlige bevægelse og holdning, i arbejde og afspændt tilstand
  • Du lærer at guide øvelser og stillinger korrekt og at korrigere uhensigtsmæssige bevægelser og stillinger
  • Du styrker dine undervisningskompetencer i alle bevægelses sammenhænge

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som dyrker yoga og til dig, som underviser i yoga. Du ønsker at forstå stillingerne anatomisk, fx i forhold til at praktisere yoga sikkert og forebygge skader eller i forhold til at kunne hjælpe dine elever med hensyn til skader og skadeforebyggelse.

Du kan få stor glæde af at lære en helt ny vinkel af yogaen at kende – nemlig den anatomiske vinkel – eller genopfriske og opdatere din viden om anatomi koblet til yogaøvelser, holdning og stillinger.

Dato & tid

<nye datoer på vej>

Litteratur

Pensum består af “Yoga Anatomy” af Leslie Kaminoff & Amy Matthews.

Pris og betaling

Pris​ ​inkl.​ ​undervisningsmaterialer​ og kursusbevis ​udgør​ ​kr.​ 4.990.-

 

Sted

Senses Vesterbro
Sommerstedgade 5-7
1718 København V

Spørgsmål

Har du spørgsmål omkring kurset, er du velkommen til at kontakte os på udd@senses.dk.

Underviser

Marie Mansachs er uddannet i 2010 fra Københavns Universitet, med en bachelor i idræt og en kandidat i Human Fysiologi. Hun har undervist i anatomi og fysiologi på bl.a. PH Metropol på fysioterapeutuddannelsen og Jordemoderuddannelsen, samt på diverse idrætshøjskoler højskoler og gymnasier.

Marie underviser på Københavns Universitet i Faget Dans og bevægelse og kører sideløbende kurser i anatomi, bevægelse og yoga. Marie har 17 års undervisningserfaring i pilates, løb, dans og yoga. Hun har 400 timers yoga uddannelse bag sig, blandt andet via Yoga Alliance ligesom hun flere danse- og fitness-uddannelser med fokus på formidling.

Find os

Senses har studier på Finsensvej på Frederiksberg, Ryesgade på Nørrebro og Sommerstedgade på Vesterbro. Administrationen holder til i studiet på Vesterbro og kan kontaktes på mail.