Cardio Core Outdoor

Få frisk luft, fællesskab og effektiv træning for alle niveauer

 

Vi er glade for endelig at kunne præsentere vores helt nye koncept Cardio Core Outdoor hos Senses Nørrrebro

Til Cardio Core Outdoor træner vi udendørs og bruger studiets nærområde og mulighederne der. Din underviser sørger for en god opvarmning og en effektiv kombination af power walk, små løbeintervaller og en masse funktionel træning. Du bliver udfordret på både puls og styrke og får trænet hele kroppen godt igennem.

Styrkeøvelserne og intervalløbene justeres individuelt, så alle kan være med uanset styrke og kondition, og du behøver ikke at have erfaring med løbetræning. Det eneste, du skal huske, er dine løbesko og tøj, der passer til det danske vejr.

Når du skal til Cardio Core Outdoor, fremmøder du dig i receptionen, som du plejer, og går så udenfor og venter foran studiet, hvor din underviser møder dig.

Cardio Core Outdoor er inkluderet i alle løbende medlemskaber, hvis klasserne ligger indenfor det tidsrum, dit medlemskab gælder til. Bruger du klippekort, koster de et enkelt klip ligesom almindelige klasser.

Husk at booke din plads på forhånd. Det gør du i vores app Senses-Booking eller via holdplanen her.

Kom med og bliv en del af det særlige fællesskab ude i den friske luft. Vi mødes første gang fredag den 19. april.

Senses Nørrebro

Dage og tidspunkter: Mandage kl. 08.45 – 09.45, tirsdage kl. 17.00 – 18.00 og fredage kl. 08.10 – 09.10
Undervisere: Maria Juul og Anna Ruspini

 
 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses