Find dine Senses klasser i holdplanen

Se Senses klasser for de næste to uger i holdplanen – klik på et hold for at se beskrivelse og underviser, og book dig på med dit Senses login. Husk, at være opmærksom på afmeldingsfrister og gebyr for at udeblive – se mere under FAQ & godt igang.

Kom til Yoga på Nørrebro

Bor du på Nørrebro, og savner du et sted, hvor du kan dyrke yoga og træne i lækre omgivelser? Vores yogastudie på Nørrebro er placeret få minutter fra Sankt Hans Torv og tæt på offentlig transport. I rolige smukke, lyse lokaler har du mulighed for at dyrke yoga på vores holdklasser uanset om du er nybegynder eller en erfaren yogi. Vores undervisere er veluddannede og erfarne og vejleder dig, så du får det optimale ud af øvelserne og af selve yogaoplevelsen.

Find din yogatime i holdplanen herover

 

14 dages skema

Klasser vises 14 dage frem. Klik i skemaet for at se beskrivelse, underviser og booke din plads.

Bedre mobilvisning

Skift evt. til dagsvisning i stedet for uge eller åben skema i nyt vindue.

Hent Android app

Book klasser nemt på din mobil via app’en. Gå til Google Play.

Hent iPhone app

Book klasser nemt på din iPhone via app’en. Gå til App Store.

Vigtig info om deltagelse på hot yoga-klasser

Medbring din egen yogamåtte og to håndklæder. Det bliver varmt, og du får brug for et ekstra håndklæde til måtten. Drik rigeligt med vand i løbet af dagen før en Hot Yoga klasse.

Af hensyn til din sikkerhed beder vi dig læse vores guide til at komme godt i gang hos Senses og guidelines for hot yoga grundigt igennem. Sådan får du den bedste oplevelse og mest muligt ud af træningen.

 senseshvidblomst

Move your body, grow your mind