Medi Yoga – Forkælelses klasse

Mandag den 25/10. kl. 19.30 - 21.00

Studie: Vesterbro

Mediyoga er en terapeutisk yogaform, som tager udgangspunkt i oprindelig yoga fra Indien, med rødder i den tantriske tradition.

Mediyoga er en række fastlagte programmer, som er nøje sammensat af meditation, åndedrætsøvelser og yogastillinger/øvelser, som holdes i længere tid.

Forskningen viser at Mediyoga virker rigtig godt på stress, udbrændthed, angst, hovedpine, ryg lidelser og lunge- og hjertesygdomme.

Det handler om at skabe balance i din krop; fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Balance skaber forudsætninger for, at kroppen kan bearbejde og heale sig selv.

Efter timen med Mediyoga vil du føle en dyb ro i kroppen og i sindet. Du vil blive opmærksom på dit åndedræt på en ny måde, og du vil mærke hvilken kæmpe forskel det kan gøre, bare det at trække vejret på et dybere plan. Du vil mærke dine muskler slapper af, pulsen falder, smerter dæmpes og søvnen forbedres.

Mediyoga er for alle, – i alle aldre.

Mød op i behageligt tøj.

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses