Reformerteknik: Matwork

Giv dine reformerteknikker et løft og bliv stærkere med Matwork

 

Uanset om du er helt ny eller allerede har masser af reformertimer bag dig, vil denne klasse gavne dig og løfte din træning til et nyt niveau. Du får en endnu bedre forståelse for øvelserne og teknikkerne bag dem, din krop bliver stærkere, og tilsammen vil det gøre en mærkbar forskel i din reformertræning.

Matwork er grundstenen i Pilates, som reformertræning bygger på, og kan føles mere fysisk udfordrende end reformer, fordi vi arbejder med egen kropsvægt og balance. Som navnet antyder er Matwork styrkende og teknisk træning på måtten og en oplagt mulighed for at forbedre og finpudse de teknikker, vi bruger på reformeren.

Hvis du er ny, er Matwork en næsten uundværlig start på reformertræning, og har du dyrket reformer længe, er det den tekniske fordybelse, der kan bringe din træning til nye højder.

 

 

Senses Frederiksberg

Dag og tidspunkter: Fredag kl. 16.00 – 17.00 
Underviser: Malene Schjønning

 
 

Senses Nørrebro

Dage og tidspunkter: Tirsdag kl. 16.45 – 17.45 
Underviser: Nanna Bottos

 
 

Senses Vesterbro

Dage og tidspunkter: Torsdag kl. 18.10 – 19.10 
Underviser: Nanna Bottos

 
 

Nyheder i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i events, tilbud m.m. Vi skriver som regel til dig nogle gange om måneden, og når der ellers sker noget særligt i studiet. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Vi glæder os til at holde dig opdateret!

Nyhedsbrev

Andre nyhedsbreve fra Senses